Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Βάρη

Ατύχημα στο δρόμο της Βάρης, περίπου στο ύψος της διασταύρωσης με Αχλάδι, σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 το απόγευμα.

Δίκυκλο, με κατεύθυνση προς Μέγα Γιαλό, στο οποίο επέβαινε νεαρός σε ηλικία άνδρας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ο νεαρός να πέσει πίσω από αυτό και σε αρκετά μέτρα βάθος, όπου υπάρχει ποταμός.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός διεκομίσθη στο Νοσοκομείο της Σύρου, ενώ οι αστυνομικοί και το κλιμάκιο της Π.Υ. Ερμούπολης, παρέμειναν στο σημείο προκειμένου να επιχειρήσουν να διευκρινίσουν τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ο τραυματισμός του νεαρού εντοπίζεται στο κεφάλι, ενώ ήδη υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, ώστε να αξιολογηθεί η σοβαρότητα του τραύματος.

Όπως επισημαίνουν πηγές, ο ανήλικος, βρέθηκε στο σημείο, στο πλαίσιο εβδομαδιαίας δραστηριότητας ομάδας νεαρών, οι περισσότεροι εξ αυτών επίσης ανήλικοι, με δίκυκλα, οι οποίοι κάθε Κυριακή συγκεντρώνονται στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και αφού περάσουν τα όρια της Ερμούπολης, επιδίδονται σε "κόντρες", περνώντας σχεδόν από κάθε χωριό του νησιού. 

Ετικέτες: