Δωρεάν διανομή τροφίμων στη Μήλο

  • Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2013 - 06:00

Έως τις 31 Μαΐου μπορούν να υποβάλουν τα αιτήματά τους στο ΚΕΠ του Δήμου Μήλου οι κάτοικοι του νησιού που έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος του νησιού σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το πρόγραμμα, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, απευθύνεται σε απόρους κατοίκους του Δήμου Μήλου που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα και έχουν χαμηλά εισοδήματα. Η επιλογή των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατόπιν αξιολόγησης μιας σειράς κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων, τα οποία σχετίζονται κυρίως με την οικογενειακή κατάσταση και τον αριθμό των προστατευόμενων μελών του δικαιούχου, σε συνάρτηση με το ετήσιο δηλωθέν εισόδημα, αλλά και τα ποσοστά αναπηρίας που ενδεχομένως έχει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο ΚΕΠ του Δήμου Μήλου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνα επικοινωνίας 22873 60100 και 22873 60115.