Πρόεδρος και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων ξεκίνησαν να αποψιλώνουν το χωριό, αφού ο Δήμος έχει καθυστερήσει δραματικά

Προσέχουν... για να έχουν

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων, προχώρησαν στην αποψίλωση σημείων του χωριού. Τα μέλη του Δ.Σ. και ο πρόεδρος Νίκος Κοντιζάς πήραν την απόφαση αυτή, αφού είδαν για ακόμη έναν χρόνο, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης να καθυστερεί αρκετά στο θέμα της αποψίλωσης. Τα Χρούσσα είναι μια περιοχή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού εδώ βρίσκεται ο μεγαλύτερος “πνεύμονας” οξυγόνου στο νησί. Οι δρόμοι της περιοχής είναι σε άσχημη κατάσταση, καθώς υπάρχουν πολλά ξερά χόρτα τα οποία πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανέλαβε δράση και καθαρίζει τους δρόμους από τα χόρτα, γιατί αν περίμενε το Δήμο, τότε θα περίμενε μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, αφού με αισιόδοξες προβλέψεις, στα μέσα Ιουλίου θα ξεκινήσει η αποψίλωση στους δρόμους του νησιού.

Οι εργασίες βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού ανανέωσαν το ραντεβού τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου για την επόμενη Κυριακή, όπου θα συνεχίσουν την αποψίλωση του χωριού.