Εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού σε Μήλο και Κίμωλο

Η πρόληψη σώζει

Στη μνήμη της Μαρίας Κολιαράκη είναι αφιερωμένος και ο φετινός προληπτικός έλεγχος για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες Μήλου και Κιμώλου.

Τα ανωτέρω επισημαίνονται στο πρόγραμμα του παραρτήματος Μήλου και Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας αναφορικά με τις εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 10-11-12 και 13 Ιουλίου στη Μήλο και στις 14 Ιουλίου στην Κίμωλο.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως, “Το Παράρτημα Μήλου – Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρόγραμμα προληπτικού – προσυμπτωματικού ελέγχου του καρκίνου του μαστού που θα πραγματοποιηθεί στην Μήλο 10 έως 13 Ιουλίου 2013 και στην Κίμωλο 14 Ιουλίου 2013. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την πολύτιμη βοήθεια, συμπαράσταση και εκτίμηση στην προσπάθεια που κάνουμε τα έξη τελευταία χρόνια για να ευαισθητοποιήσουμε – κινητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας (γυναίκες και άνδρες) στο θέμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε η αλληλεγγύη είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και δυνατούς. Ευχαριστούμε τις γυναίκες της Μήλου για την εμπιστοσύνη τους και τις καλούμε να αγκαλιάσουν για μια ακόμη φορά το πρόγραμμα μας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Θέλουμε και φέτος να αφιερώσουμε το πρόγραμμα μας στη μνήμη της συμπολίτισσας μας Μαρίας Κολιαράκη που με τον αγώνα της και το χαμόγελο της μας έδειξε το δρόμο προς τη ζωή. Η προσπάθεια μας αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας τους οποίους θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε”.