Πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλήρωση για το ένα σετ εξοικονόμησης νερού

Τυχερός ο Αλέξης Αθανασίου

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Water Shop η κλήρωση για το ένα από τα δώρα που κληρώνουν κάθε μήνα το Water Shop, η Κοινή Γνώμη και το GSM Studio Production.

Το πρώτο δώρο ήταν ένα σετ εξοικονόμησης νερού που περιλαμβάνει μία συσκευή για ντους και δύο ακροφύσια βρύσης (νιπτήρα, μπάνιου).

Πρώτος τυχερός ήταν ο Αλέξης Αθανασίου, ο οποίος μπορείς να επικοινωνήσει με το κατάστημα Water Shop για να παραλάβει το δώρο του. Κοινή Γνώμη, Water Shop και το GSM Studio Production πιστοί στις δεσμεύσεις τους κάνουν πράξει όσα προανήγγειλαν και δίνουν τα δώρα στους τυχερούς όπως πρέπει. Η κλήρωση είναι πραγματική, τα δώρα είναι υπαρκτά κι αυτό θα αποδεικνύεται κάθε μήνα με την παράδοση των δώρων στους νικητές. Ο Αλέξης Αθανασίου είναι ο πρώτος νικητής και ακολουθούν κι άλλοι, με αποκορύφωμα την Μεγάλη εβδομάδα που θα γίνει η κλήρωση του μεγάλου δώρου, ενός Συστήματος αντίστροφης όσμωσης 7 σταδίων W01P with uv hd.

Κάθε μήνα και μία κλήρωση, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα ένα...

Σούπερ Δώρο

Η Κοινή Γνώμη σε συνεργασία με το κατάστημα WATER SHOP και το GSM studio production προσφέρουν πλούσια δώρα, κάθε μήνα με κλήρωση.

Συγκεκριμένα κάθε μήνα θα κληρώνεται ένα σετ εξοικονόμησης νερού από το WATER SHOP που περιλαμβάνει μία συσκευή ντους και δύο ακροφύσια βρύσης (νιπτήρα, μπάνιου).
Όπου θα σας παρέχουν απίστευτη ροή νερού για χρήση, αλλά στην πραγματικότητα θα καταναλώνεται 50% λιγότερο νερό, δηλαδή κάνουν εξοικονόμηση νερού και ενέργειας (ζεστό νερό).

Το μεγάλο δώρο

Σύστημα αντίστροφης όσμωσης 7 σταδίων W01P with uv hd

Την Μεγάλη Εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του μεγάλου δώρου όπου αφορά ένα Σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού με αντίστροφη όσμωση. Σύστημα κομψό και μικρών διαστάσεων με ενσωματωμένο το δοχείο καθαρού νερού. Διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό του 7 στάδια επεξεργασίας και παράγει μέχρι 180 λίτρα νερού ανά ημέρα. Ελάχιστη πίεση λειτουργίας 0,5 Bar, μέγιστη 6,0 Bar. Τοποθετείται συνήθως κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη στην κουζίνα και σας παρέχει άφθονο πόσιμο νερό από την δική του ξεχωριστή βρύση που τοποθετείται δίπλα από την βρύση του νεροχύτη σας.

Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε LIKE (μου αρέσει) στις σελίδες στο Facebook της Κοινής Γνώμης: https://www.facebook.com/koinignomi, του WATER SHOP https://www.facebook.com/watershop1 και για του GSM Studio Production: https://www.facebook.com/gsm1977 και κάθε μήνα θα πραγματοποιείται κλήρωση και ο νικητής θα ανακοινώνεται μέσα από τις σελίδες των διοργανωτών και την Εφημερίδα Κοινή Γνώμη.

Ετικέτες: 

Σχόλια

Γεώργιος Μαρινάκης Πέμ, 6 Φεβ. 2014 - 0:23

Αλέξη, καλός οιωνός για τις εκλογές