Inner Wheel Σύρου: Στόχοι η ευημερία και η πρόοδος της κοινωνίας μας

  • Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2015 - 12:50
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιαν. 2015 - 16:33
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου το Σάββατο 10 Ιανουαρίου, Παγκόσμια ημέρα του Inner Wheel, που εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καφέ Μέγαρον, παρουσία των αντιδημάρχων Θάνου Φώσκολου και Γιώργου Παπαμανώλη, δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων του Ομίλου.

Η πρόεδρος του Ομίλου, Άσπα Αριστείδου αναφέρθηκε στην ίδρυση του Inner Wheel από μία ομάδα γυναικών στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ο οποίος εδώ και 81 χρόνια αποτελεί έναν παγκόσμιο ανθρωπιστικό οργανισμό με σημαντικό έργο σε κοινωνικά θέματα που αφορούν στον συνάνθρωπο και με επιλεκτική δράση στο παιδί, τη γυναίκα και την τρίτη ηλικία.

Καταλήγοντας, η κ. Αριστείδου ευχαρίστησε θερμά τους φίλους του συλλόγου για την έμπρακτη στήριξή τους. “Χάρη στη δική σας ενίσχυση καταφέρνουμε να βοηθάμε αυτούς που μας χρειάζονται και να βάζουμε τη δική μας πέτρα στο οικοδόμημα της ευημερούσας και ανοιχτής κοινωνίας που οραματιζόμαστε”, υπογράμμισε.

Τη βραδιά απογείωσαν με εορταστικά και όχι μόνο τραγούδια μέλη του Μουσικού Ομίλου Σύρου, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αργυρίου να δίνει το ρυθμό με την κιθάρα του.