Το Σωματείο “Αρωγή” έκοψε την πίτα του

Ευχές για το νέο έτος πλημμύρισε η αίθουσα του Αγίου Ιακώβου στα Τάλαντα το βράδυ του Σαββάτου, με τα μέλη του Σωματείου Ατόμων με Προβλήματα Όρασης να κόβουν την πίτα τους για δεύτερη χρονιά στο πλαίσιο μίας ζεστής γιορτής που πραγματοποίησαν.

Η πρόεδρος, Μπάΐλα Οριάνα απηύθυνε χαιρετισμό προς το σύνολο των παρευρισκομένων, ανάμεσα στους οποίος βρέθηκε ο Επίσκοπος των Καθολικών, Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο Λιμενάρχης Σύρου, Ιάκωβος Γκύζης καθώς επίσης, τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Βρούτσης και Γιώργος Πάπιτσης.

Η κ. Μπάΐλα μίλησε επιγραμματικά για την πορεία του νέου Σωματείου που έχει συσταθεί εδώ και ενάμιση χρόνο, σκοπός του οποίου όπως τόνισε, είναι να παρέχει στήριξη και αρωγή στα άτομα με προβλήματα όρασης τόσο στη Σύρο, όσο και στις Κυκλάδες. Ευχόμενη να “αγκαλιάσουν” τη δράση και το έργο του Σωματείου όσο το δυνατόν περισσότεροι μπορούν, εξέφρασε την πρόθεση των μελών που το απαρτίζουν το νέο έτος να μπορέσουν να υλοποιηθούν αρκετές δράσεις, ευχαριστώντας τέλος, όλους εκείνους που συνέδραμαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, αλλά και τα πρόσωπα που έχουν στηρίξει κατά καιρούς το Σωματείο, όπως ο Γιώργος Πάπιτσης.

Αμέσως μετά, ευχές εξέφρασαν ο Καθολικός Επίσκοπος καθώς και οι κκ Γκύζης, Βρούτσης και Πάπιτσης ενώ τέλος, υπήρξε κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού της αγιοβασιλιάτικης πίτας. Να σημειωθεί πως τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς διατέθηκαν για την ενίσχυση καρκινοπαθούς συμπολίτισσάς μας.