Πτώσεις μεγα-τόνων

  • Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου, 2015 - 06:20

Επιτακτική κρίνεται η ανάγκη παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο που ενώνει την περιοχή της Δόξας με την Ανάσταση, καθώς η κατολίσθηση που παρατηρείται κατά μήκος του δρόμου είτε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, είτε λόγω του χρόνου μπορεί να απειλήσει ακόμα και τη σωματική ακεραιότητα τόσο των οδηγών, όσο και των πεζών.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί μία από τις αγαπημένες διαδρομές των πεζοπόρων του νησιού με τερματισμό την είσοδο του Χώρου Υγειονομικής Ταφής, ενώ από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά πλήθος δίκυκλων οχημάτων και ποδηλατών.

Εκτός από τις σκόρπιες πέτρες στην άκρη και στη μέση του δρόμου, που αποτελούν εμπόδιο για τα διερχόμενα οχήματα, το ίδιο επικίνδυνη θεωρείται και η πιθανή πτώση λίθων την ώρα, κατά την οποία κάτοικοι ή επισκέπτες της περιοχής βαδίζουν αμέριμνοι.

Ως εκ τούτου, οι αρμόδιοι καλούνται να λάβουν μέτρα για τον καθαρισμό της περιοχής από τις πέτρες, καθώς και την περίφραξη του χώρου, προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση των λίθινων τοιχωμάτων καθώς και η πρόκληση πιθανών ατυχημάτων.

Ετικέτες: