Εκδήλωση του Inner Wheel Σύρου

Φετινός στόχος η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Μία ευχάριστη βραδιά με διάχυτο το πνεύμα της κοινωνικής προσφοράς και της αγάπης στον συνάνθρωπο χάρισε στα μέλη του ο Όμιλος Inner Wheel, ο οποίος στο πλαίσιο της αξιόλογης δράσης του, διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο εκδήλωση για την ενίσχυση της Μονάδας Νεφροπαθών του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ball room του ξενοδοχείου ΕΡΜΗΣ με τη συμμετοχή της Σχολής Χορού “Bella Dance Academy” της Ασπασίας Τσάμη.

Στην έναρξη της βραδιάς, η πρόεδρος Άσπα Αριστείδου αναφέρθηκε στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα του Ομίλου, ο οποίος έχει όραμα και στόχο την προσφορά του στον συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Σημείωσε επίσης ότι και αυτή η χρονιά ήταν πλούσια σε δράσεις με σκοπό την ανακούφιση των συμπολιτών μας, που χρήζουν υποστήριξης.

Δράσεις για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στους τρεις οίκους ευγηρίας του νησιού, όπου τα μέλη προσέφεραν δώρα, συντροφιά και αγάπη στους γέροντες. Στο πλαίσιο αυτό, οργανώσαμε επισκέψεις στους τρεις οίκους ευγηρίας του νησιού μας προσφέροντας δώρα, συντροφιά και αγάπη στους γέροντες. Βιβλία και γλυκά προσφέρθηκαν επίσης στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου, προκειμένου τα παιδιά να καταλάβουν ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ψυχική και πνευματική τροφή τους.

Παράλληλα, αναπτύχθηκαν σχέσεις και με τα παιδιά του Ισιδωρείου Ιδρύματος Ερμούπολης, παιδιά που ήλθαν στο νησί μας να σπουδάσουν και στερούνται οικονομικής υποστήριξης από τις οικογένειές τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσφέρθηκε σε ανάπηρη νεαρή συμπολίτισσά μας χρηματικό βοήθημα, ενώ οικονομικά ενισχύθηκε και ο νεοσύστατος Σύλλογος Καρκινοπαθών Σύρου στον τηλεμαραθώνιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΙΓΑΙΟ TV.

Το φιλανθρωπικό έργο συνεχίζεται

Ο φετινός μεγάλος στόχος του Ομίλου είναι η ενίσχυση του Νοσοκομείου Σύρου, το οποίο όπως έχει υποστεί, όπως και οι περισσότερες κοινωνικές δομές, τις επιπτώσεις της κρίσης. Στόχος των μελών είναι η συγκέντρωση χρηματικού ποσού για αγορά μηχανήματος που θα καλύψει τις ανάγκες του τμήματος νεφροπαθών. Για το σκοπό αυτό, το Inner Wheel Σύρου έχει πραγματοποιήσει διάφορες δράσεις όπως bazaar, συνεστιάσεις και λαχειοφόρες αγορές.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος ευχαρίστησε την ιδιοκτήτρια και δασκάλα της Σχολής Χορού, Bella Dance Academy, Ασπασία Τσάμη για την άμεση ανταπόκρισή της και τη στήριξή της στην προσπάθεια του Ομίλου, καθώς και τις χορεύτριες και τους χορευτές της για το όμορφο show που παρουσίασαν.

Καταλήγοντας, σημείωσε ότι χάρη στην έμπρακτη βοήθεια του Συριανού κόσμο, ο Όμιλος καταφέρνει να στηρίζει εκείνους που τον χρειάζεται και να βάζει τη δική του πέτρα στο οικοδόμημα της ευημερούσας και ανοιχτής κοινωνίας που οραματίζεται.

Ετικέτες: