Φιλανθρωπικό bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας

Η παράδοση συνεχίζεται

Για ένατη συνεχή χρονιά, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών” δίνουν ραντεβού με τους φίλους τους στην Έπαυλη Τσιροπινά,

Ραντεβού με τους φίλους τους δίνουν για ένατη συνεχή χρονιά στην Έπαυλη Τσιροπινά, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας “Ο Ποσειδών”, τα οποία έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το αποτέλεσμα των προσπαθειών που κατέβαλαν ολόκληρη τη χρονιά, με στόχο τη δημιουργία και την κοινωνική προσφορά μέσω της προσωπικής τους τέχνης.

Μοναδικοί χειροποίητοι “θησαυροί” περιμένουν για μία εβδομάδα τους επισκέπτες του βοηθητικού κτιρίου της έπαυλης, όπου φιλοξενούνται οι δημιουργίες 13 ταλαντούχων κυριών της Ποσειδωνίας. Το φιλανθρωπικό bazaar του Συλλόγου άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα του Σαββάτου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26 Ιουλίου.

Πλεκτά, υφάσματα, στεφάνια, κοσμήματα, φωτιστικά, κατασκευές από πηλό, μέταλλο και πολλά ακόμη έργα, φτιαγμένα με πολλή αγάπη και φαντασία συνδυάζουν την παράδοση με τη μοντέρνα αισθητική και αποτελούν μοναδικές προτάσεις τόσο για το σπίτι, όσο και για μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Μεταξύ των συμμετεχόντων, βρίσκονται και δύο νεαρά μέλη του Συλλόγου, τα οποία σπούδασαν επάνω στην τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος και σήμερα, παρουσιάζουν για πρώτη φορά το έργο τους.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του bazaar θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση κάποιου κοινωνικού φορέα, όπως ο Σύλλογος Κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου ή η Στέγη Ανηλίκων, ενώ στα εγκαίνια παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. Π. Πέτρος Στεφάνου, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη για την έμπνευση και την αστείρευτη όρεξή τους για δημιουργία και προσφορά.

Το bazaar λειτουργεί καθημερινά 18:00 – 20:00.