Αντικατάσταση κουφωμάτων στο Νηπιαγωγείο του Φοίνικα

Μία πιο ζεστή χρονιά για τα νήπια

Στην αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων κουφωμάτων στο κτίριο που στεγάζει το Νηπιαγωγείο του Φοίνικα θα προχωρήσει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εντός των ημερών προκειμένου η νέα σχολική χρονιά να “υποδεχθεί” τα νήπια σε ένα πιο ζεστό σχολικό περιβάλλον.

Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε από την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες για τα σχολικά κτίρια της Σύρου, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιώντας το πρόγραμμα “Εξοικονομώ Κατ΄ Οίκον” κατάφερε να αποσπάσει χρηματοδότηση για την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων. Ειδικότερα, για το Νηπιαγωγείο του Φοίνικα έχει δοθεί η εντολή να πραγματοποιηθούν αυτές τις ημέρες οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου τα μικρά παιδιά να μπορέσουν να ξεκινήσουν απρόσκοπτα τη νέα χρονιά στο σχολείο τους και να διανύσουν έναν βαρύ χειμώνα σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία ενέργεια που έρχεται να ενισχύσει τη λειτουργία ενός δημόσιου σχολείου το οποίο εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τα παιδιά που μένουν στον Φοίνικα και στις γύρω περιοχές.