Εργασίες συντήρησης κιγκλιδωμάτων περιμετρικά του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”

Βελτιώνεται η εικόνα της περίφραξης

Σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης των κιγκλιδωμάτων που οριοθετούν τον χώρο του Αθλητικού Κέντρου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας” προχωρά ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, με δημοτικούς εργάτες να πραγματοποιούν συστηματικά το βάψιμό τους.

Δεδομένης της παλαιότητας των εγκαταστάσεων και των τεράστιων αναγκών συντήρησης που απαιτούν συνολικά οι συγκεκριμένες αθλητικές δομές του νησιού, οι φθορές σε κάθε γωνιά του Αθλητικού Κέντρου είναι εμφανείς και μεγάλες.

Από τις ελάχιστες παρεμβάσεις που θα μπορούσε – βάσει και των οικονομικών δυνατοτήτων του – να προωθήσει ο Δήμος είναι η συντήρηση των κιγκλιδωμάτων και συγκεκριμένα το βάψιμό τους με ειδικό υλικό που καταπολεμά τη σκουριά, αλλά και βελτιώνει την εικόνα τους.

Ήδη, εδώ και αρκετές ημέρες έχουν προχωρήσει οι εργασίες ελαιοχρωματισμού τους από τη μία πλευρά των εγκαταστάσεων, με σχετικές προειδοποιήσεις να έχουν τοποθετηθεί επί του οδοστρώματος προκειμένου να μη σταθμεύουν οι οδηγοί οχημάτων και δικύκλων, ώστε να προχωρούν ανενόχλητοι οι εργάτες τις προγραμματισμένες εργασίες τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί συνέχεια στο πλάνο εργασιών, με σκοπό άμεσα να έχουν συντηρηθεί τα κιγκλιδώματα που οριοθετούν τους ανοικτούς χώρους του Αθλητικού Κέντρου.