Iguana Beach Bar

Ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους

Ένα χώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας, που χαρίζει διασκέδαση στα παιδιά και χαλάρωση στους μεγάλους έχουν πλέον τη δυνατότητα να επισκεφτούν οι θαμώνες του Iguana Beach Bar στην παραλία της Αζολίμνου.

Ο ειδικά σχεδιασμένος παιδότοπος, σε συνδυασμό με τις προσφερόμενες υπηρεσίες έχει ως σκοπό την ανάπτυξη ενός ψυχαγωγικού προγράμματος δραστηριοτήτων για τους μικρούς φίλους του μαγαζιού.

Η νέα αυτή παροχή ικανοποιεί τις ανάγκες των γονιών, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ήσυχοι τον καφέ τους, δροσερούς φυσικούς χυμούς, γευστικές κρέπες, βάφλες και λαχταριστά παγωτά αγναντεύοντας τη θάλασσα, ενώ ταυτόχρονα αξιοποιεί στο έπακρον και τις δεξιότητες των παιδιών.

Παράλληλα, οι φίλοι της μουσικής μπορούν να “ταξιδέψουν” σε γνώριμα μελωδικά μονοπάτια, μαζί με το συγκρότημα “Α.Ν.Α. Και ο Καπετάν Ζαννίκος”, οι οποίοι κάθε Πέμπτη στις 21:30 εκτοξεύουν το κέφι στα ύψη. Τέλος, το Iguana Beach Bar φιλοξενεί για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “FM1 101 MHZ & SEDUCTION DANCE TUNES RADIO”, ο οποίος εκπέμπει καθημερινά σε όλα τα νησιά από τις 16:00 έως τις 20:00.

Ετικέτες: