Πνεύμα ομοψυχίας

“Ομαδικό πνεύμα” ήταν το μότο του 1ου Syros Emporium Trade Fair, που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διήμερο στην αίθουσα της Πινακοθήκης Κυκλάδων, με στόχο την ανάδειξη του τοπικού επιχειρηματικού πλούτου.

44 επιχειρήσεις της Σύρου, κάτω από την ομπρέλα της διαδικτυακής ιστοσελίδας “Αρχόντισσα των Κυκλάδων” ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, συνδυάζοντάς τα με την ευχάριστη πλευρά της ζωής: χορευτικές εκδηλώσεις, επίδειξη μόδας, πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν τη χαρά να συμμετάσχουν σε παράλληλα δρώμενα, όπως ανακύκλωση, παιδικό παραμύθι, παραδοσιακούς χορούς και αφιέρωμα στον φιλοτελισμό. “Στόχος μας ήταν να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας, να μπει ο ένας στο μαγαζί του άλλου και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλό του νησιού, αλλά και των επιχειρήσεών μας”, δήλωσαν στην “Κοινή Γνώμη” οι διοργανώτριες της έκθεσης Φλώρα Μερεμέτη και Τέρυ Παύλου.

Τόνισαν ακόμα ότι η μελλοντικά η παρέα θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς στην επόμενη διοργάνωση θα συμμετέχουν κι άλλες επιχειρήσεις οι οποίες δεν κατάφεραν να πάρουν μέρος ελλείψει διαθέσιμου χώρου. “Θέλουμε να το κάνουμε θεσμό και να φιλοξενηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις” ανέφεραν χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η πρωτοβουλία των Συριανών επιχειρηματιών προσέλκυσε και το νησί της Τήνου, το οποίο εξέφρασε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στην επόμενη έκθεση.

Ετικέτες: 

Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Δευ, 21 Οκτ. 2013 - 21:23

Μπράβο στις δυο κυρίες για την πρωτοβουλία τους. Το είχαμε ανάγκη σαν νησί. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ? ΕΠΙΤΡΕΠΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΜΠΕΤΟ ΚΑΤΩ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΦΤΙΖΕΙ-ΜΑΔΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΑΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΟ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΘΕΣΗ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ http://img24.imageshack.us/img24/8501/ivbo.jpg