Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ

Με υπογραφή την ποιότητα

Σε θερμό συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρίας ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε, που περιλαμβάνει την εκτυπωτική μονάδα και την ημερήσια εφημερίδα των Κυκλάδων “Κοινή Γνώμη”.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Μάννα, όπου απασχολούνται σήμερα περί τους σαράντα υπαλλήλους. Ο πρόεδρος της μονάδας και εκδότης της εφημερίδας κ. Γιώργος Βακόνδιος, αφού ευχήθηκε στους εργαζομένους “καλή και δημιουργική χρονιά”, προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό του περασμένου έτους, το οποίο μέσα από τις δυσκολίες του αποτέλεσε την αφορμή για μεγαλύτερη προσπάθεια με στόχο το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

Όπως σημείωσε, παρά τη δραματική μείωση των τιράζ στις εκτυπώσεις και τον τεράστιο ανταγωνισμό, η διεύρυνση της πελατειακής βάσης γεννά αισιοδοξία και ελπίδα για καλύτερες μέρες στο μέλλον, με σημαία την αναγνώριση των δυνατοτήτων που έχει η ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ σε θέμα ποιότητας, ταχύτητας και το σημαντικότερο σε θέμα τιμών. Ολοένα και περισσότερες Αθηναϊκές επιχειρήσεις αναθέτουν δουλειές στην ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε., ενώ σφυρηλατούνται σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες και σημαντικούς ομίλους και εταιρείες από το Κέντρο και ολόκληρη την Ελλάδα.

Αξιοζήλευτη πορεία

Από την πλευρά του, ο κ. Βακόνδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν, προσφέροντας τα μέγιστα αυτή τη χρονιά. Τόνισε ιδιαίτερα ότι “κανείς δεν περισσεύει και κανείς δεν μπορεί να λείψει από την οικογένεια της εταιρίας”, προσθέτοντας ότι “όλοι πρέπει να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο ώστε η εταιρεία να μπορέσει να συνεχίσει την αξιοζήλευτη πορεία που έχει όλο αυτό το διάστημα”.

Καταλήγοντας, κατέστησε γνωστό ότι η ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Α.Ε εξελίσσει συνεχώς τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα, πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις κάθε χρόνο, ώστε να παραμένει στην κορυφή της τεχνολογίας, με παράλληλη εκπαίδευση των στελεχών και του προσωπικού της. Υπογραμμίζεται δε, ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου τα γραφεία της “Κοινής Γνώμης” θα μεταφερθούν στον δεύτερο όροφο της ΤΥΠΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ, η οποία είναι και η φυσική της έδρα.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μέσα από την οποία “τυχερός” της χρονιάς αναδείχθηκε ο αρχαιότερος εκ των εργαζομένων της εκτυπωτικής μονάδας, Γιώργος Ρούσσος που είχε τη χαρά να λάβει από τα χέρια του κ. Βακόνδιου ένα χρηματικό ποσό.