Αλλαγές στα δρομολόγια της Blue Star Ferries για τη Σύρο

Τροποποιήσεις για κάλυψη ακτοπλοϊκών κενών

Αλλαγές στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Blue Star Ferries για τη Σύρο πρόκειται να πραγματοποιηθούν την τρέχουσα εβδομάδα προκειμένου η ακτοπλοϊκή εταιρεία να καλύψει κενά που προκαλούνται στην εξυπηρέτηση άλλων νησιών, εξαιτίας της αποδρομολόγησης πλοίων άλλων εταιρειών για την ετήσια συντήρησή τους.

Από Τρίτη έως και Κυριακή

Ειδικότερα, η ακτοπλοϊκή εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα τις αλλαγές που θα συντελεσθούν και αφορούν στο χρονικό διάστημα από Τρίτη 27 Ιανουαρίου έως και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, προς το επιβατικό κοινό και τους πολίτες που θέλουν να προγραμματίσουν μία μετακίνηση, γνωστοποιείται ότι, το Blue Star Ithaki σταματά να εκτελεί δρομολόγιο το Σάββατο προς τον Πειραιά και για την τρέχουσα εβδομάδα, αύριο, Τρίτη και το Σάββατο στα δρομολόγιά του, θα προστεθούν μετά τη Μύκονο, τα νησιά Ικαρία και Σάμος.

Η συγκεκριμένη αλλαγή θα αφορά αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα αποκατασταθεί πλήρως το δρομολόγιο σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Star Ferries, κ. Θεοδωράτος στην "Κοινή Γνώμη" στο πλαίσιο τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

Επιπλέον, την Τρίτη αντί του πλοίου Blue Star Ithaki με προορισμό τον Πειραιά, θα αναχωρήσει το πλοίο Blue Star Paros, νωρίτερα, δηλαδή στις 12.15 από το λιμάνι της Σύρου. Την Τετάρτη το πρωί, απο Πειραιά, θα εξυπηρετήσει τη Σύρο το Blue Star Πάρος (7.35). Δε θα υπάρξει όμως η ανάλογη σύνδεση την Κυριακή το πρωί. Σημειώνεται μάλιστα ότι, το πλοίο Aqua Spirit δεν εκτελεί δρομολόγια λόγω ετήσιας συντήρησής του, ενώ το πλοίο Aqua Jewel από τις 9 Ιανουαρίου έχει αλλαγές στα δρομολόγιά του. Τέλος επισημαίνεται ότι, από τις 4 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, το Blue Star 2, αναχωρεί μόνο την Κυριακή προς Δευτέρα ξημερώματα από Σύρο προς Πειραιά και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 7 το απόγευμα ξανά από Πειραιά για Σύρο.

Ετικέτες: