Τουριστική και πολιτιστική ενημέρωση

  • Παρασκευή, 11 Απριλίου, 2014 - 06:10

Στα πλαίσια εμπεριστατωμένης ενημέρωσης των φορέων τουρισμού και πολιτισμού, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται λόγω της ιδιαιτερότητας της νησιωτικότητας, σκοπεύει να λειτουργήσει ειδικά σχεδιασμένο πολυδύναμο μηχανισμό ενημέρωσης η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Γενικότερα, ο πολυδύναμος μηχανισμός στοχεύει στην ενημέρωση των συμμετεχόντων φορέων και των απλών χρηστών, για τις πολλαπλές δυνατότητες ως προς την αμεσότητα, πληρότητα, ευρύτητα και εξειδίκευση της παρεχόμενης πληροφορίας. Παράλληλα θα συμβάλει τα μέγιστα στο έργο του νεοσύστατου Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού και του Συμβουλίου Καινοτομίας για τη περίοδο 2014-2020, λειτουργώντας ως εργαλείο διαβούλευσης.

Η υλοποίηση του έργου γίνεται μέσα από ένα συγκροτημένο εξελιγμένο σύστημα αποστολής δημοσίων μηνυμάτων, όπου θα επιτρέπεται στο αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας να αποστέλλει ενημερωτικά μηνύματα για διαφορετικούς τομείς ενδιαφέροντος σε διαφορετικές ομάδες χρηστών και να προωθεί εξειδικευμένα θέματα σε ομάδες ενδιαφέροντος, προσφέροντας στους συμμετέχοντες στο δίκτυο φορείς άμεση ενημέρωση και πολλαπλές δυνατότητες στην διάχυση της πληροφορίας και να αποκτήσουν πλήρη ενημέρωση για τους τομείς ενδιαφέροντος τους.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του τουρισμού είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να στεφθεί με επιτυχία το προγραμματισμένο σύστημα ενημέρωσης.

Ετικέτες: