Εκπτώσεις και προσφορές για τις γραμμές των Κυκλάδων ανακοίνωσε η Blue Star

Χειμώνας με οικονομικότερα ταξίδια

Στα πλαίσια της καλύτερης εξυπηρέτησης των ταξιδιωτών και των κατοίκων των νησιών, η ναυτιλιακή εταιρία Blue Star Ferries ανακοίνωσε προσφορές και εκπτώσεις στα εισητήρια για την περίοδο Νοεμβρίου – Μαρτίου.

Ο Όμιλος Attica, στον οποίο ανήκει η Blue Star, δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα, καθώς επίσης και στις Ελληνικές ακτοπλοϊκές γραμμές. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, ο όμιλος διαθέτει το νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 12 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ. οχήματα.

Οι χειμερινές προσφορές

Από την 1η Νοεμβρίου 2014 έως και τις 27 Μαρτίου 2015, οι επιβάτες της εταιρίας, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο προσφορές για οικονομικές θέσεις. Η «Super Οικονομική», η οποία τιμάται κατ’ άτομο 20 ευρώ και η «Special Οικονομική», που παρέχει έκπτωση 20%, και παρέχει εισιτήρια από 23 ευρώ.

Οι προσφορές ισχύουν για τις γραμμές των Κυκλάδων, σε κάθε δρομολόγιο από και προς Πειραιά, για περιορισμένο αριθμό θέσεων, στην Οικονομική Θέση, ενώ δεν ισχύουν για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται ταυτόχρονα με την κράτηση θέσης, δεν είναι δυνατή η κράτηση μέσω internet και δεν ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις. Τα εισιτήρια των προσφορών είναι ονομαστικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ακυρώνονται, δεν μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και δεν είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας και ώρας του ταξιδιού. Όσον αφορά την «Special Οικονομική» προσφορά, σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά.

Εκπτώσεις έως 30%

Για το ίδιο διάστημα, από 1η Νοεμβρίου 2014 έως 27 Μαρτίου 2015, θα ισχύσουν οι εξής εκπτώσεις για το επιβατικό κοινό:

Έκπτωση 10% στη Διακεκριμένη Θέση ή Σαλόνι, για τις γραμμές Πειραιά – Κυκλάδων – Πειραια. Η προσφορά δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες στάσεις.

Έκπτωση 20%, η οποία θα ισχύει από 1η Νοεμβρίου, για όλους τους τύπους καμπινών, για τις γραμμές Πειραιά – Κυκλάδων – Πειραιά και δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές. Για την έκδοση των εισιτηρίων, ισχύουν εμπορικές εκπτώσεις, ενώ τα εισιτήρια αυτά ακυρώνονται, μετατρέπονται σε ανοικτής ημερομηνίας και είναι δυνατή η αλλαγή της ημερομηνίας ταξιδίου. Σε περίπτωση που ο επιβάτης ταξιδέψει σε περίοδο που δεν ισχύει η προσφορά, θα μπορεί να αλλάξει το εισιτήριό του, πληρώνοντας την αντίστοιχη διαφορά. Η προσφορά ισχύει και ανά κρεβάτι, όπου οι συγκεκριμένοι τύποι καμπινών το επιτρέπουν.

Έκπτωση 30% στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, για τους κατόχους της κάρτας “Sea Smiles” της εταιρίας. Η προσφορά ισχύει στα Ι.Χ. αυτοκίνητα, για τις γραμμές Πειραιά – Κυκλάδων – Πειραιά και δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες διαδρομές.

Τέλος, στα πλαίσια των οικογενειακών προσφορών, θα υπάρξει έκπτωση 25% σε τετράκλινες καμπίνες. Η προσφορά θα ισχύει στις γραμμές των Κυκλάδων από/προς Πειραιά καθώς και στις ενδιάμεσες διαδρομές και αφορά σε:

- 4 ενήλικες σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

- 3 ενήλικες και 1 παιδί σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

- 2 ενήλικες και 2 παιδιά σε καμπίνα 4κλινη εξωτερική ή εσωτερική (Α4 ή ΑΒ4)

- Απαραίτητη προϋπόθεση, να ταξιδέψουν τα 4 άτομα στην ίδια καμπίνα και με τον ίδιο Κωδικό Κράτησης.

Ετικέτες: