Στο πλευρό της Αναστασίας Φουτσιτζίδου ο Σταύρος Κοής που κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων καινοτόμων κρυστάλλων της HOYA, ανακοίνωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών

Πάντα πρωτοπόροι

Η Αναστασία Φουτσιτζίδου εδώ και πολλά χρόνια ανήκει στην Ελίτ του κλασσικού αθλητισμού, αφού οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Βέβαια υπήρξε μία μικρή διακοπή στην αθλητική της καριέρα αφού λόγω τραυματισμού έμεινε εκτός για ένα διάστημα περίπου τριών ετών, όμως επανήλθε και επανήλθε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Συριανή αθλήτρια στην επανεμφάνισή της έφτασε μέχρι το δεύτερο σκαλί του βάθρου και όλοι πιστεύουν πως η νέα σεζόν θα της ανήκει. Ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ στην Αναστασία Φουτσιτζίδου είναι κι ο Σταύρος Κοής ο οποίος την ακολουθεί και την στηρίζει από το ξεκίνημά της. Η συνεργασία μεταξύ των δύο φέτος όπως ανακοίνωσε ο γνωστός επιχειρηματίας της Σύρου θα είναι πιο στενή, αφού μετά τις επίσημες ανακοινώσεις που έγιναν χθες το πρωί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης και παρουσίασης των κρυστάλλων της HOYA, ο κ. Κοής θα σταθεί για ακόμη μια χρονιά δίπλα της και θα βοηθήσει όπου και όπως μπορεί, ώστε η Νατάσα να φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Τώρα όσον αφορά τους κρυστάλλου, είναι για την προστασία των ματιών από το μπλε χρώμα που εκπέμπουν οι συσκευές υψηλής ενέργειας, όπως είναι οι λάμπες LED, οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι τηλεοράσεις, τα tablet τα τηλέφωνα νέας τεχνολογίας κ.α.

Ο κ. Κοής όπως πάντα είναι ένα βήμα μπροστά στην πρόληψη των ματιών και οι νέοι κρύσταλλοι της HOYA είναι απαραίτητοι στην προφύλαξη από το “αόρατο φως υψηλής ενέργειας”..

Τέλος, ο κόσμος κατά τη χθεσινή εκδήλωση είχε την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει αυτούς τους κρυστάλλους που ακόμη και τη μέρα και με αρκετό ήλιο, η διαφορά ήταν εμφανής.

“Το 2015 θα είναι για εμάς, έτος Αναστασίας Φουτσιτζίδου”

Ο κ. Κοής κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων καινοτόμων κρυστάλλων μίλησε στην Web Camera της “Κοινής Γνώμης” για το πόσο σημαντικό είναι να προφυλάσσουμε τα μάτια μας από το “αόρατος φως υψηλής ενέργειας”, αλλά και τη συνεργασία με την Αναστασία Φουτζιτζίδου.

“Είμαστε τυχεροί που στη Σύρο έχουμε μια τέτοια αθλήτρια η οποία έχει αποδείξει, ότι δουλεύοντας αλλά και κάνοντας θυσίες έχει φτάσει ψηλά. Την Αναστασία Φουτσιτζίδου την γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και έχω να πω ότι είναι υπόδειγμα νεολαίας που δουλεύει. Εμείς βοηθάμε τον αθλητισμό, αυτό είναι γνωστό άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με την Νατάσα. Έτσι ανακοινώνουμε ότι το 2015 θα είναι για εμάς, έτος Αναστασίας Φουτσιτζίδου. Αυτό σημαίνει ότι εμείς όπου μπορούμε και όσο μπορούμε θα βοηθάμε ώστε να ανέβει λίγο παραπάνω. Θέλω να τονίσω ότι μέσα από την Νατάσα θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο τι μπορεί να κάνει η νεολαία και μάλιστα εκτός Σύρου. Πρέπει λοιπόν όλοι μας εδώ στη Σύρο να σκεφτούμε πως μπορούμε να προωθήσουμε και το νησί μας. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι βρίσκοντας παιδιά σαν τη Νατάσα, μπορούμε να τα καταφέρουμε, δηλαδή να βγούμε εκτός νομού”.

“Η στήριξη του κ. Κοή είναι δέκα φορές πιο σημαντική για μένα”

Από την πλευρά της η Συριανή αθλήτρια Αναστασία Φουτσιτζίδου μίλησε για τη στήριξη του επιχειρηματία Σταύρου Κοή.

Το όνειρο κάθε αθλητή είναι οι στόχοι που έχει θέσει να πραγματοποιηθούν. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να σε βοηθούν, να σε στηρίζουν, διότι όπως είναι τα πράγματα αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα και στον αθλητισμό γενικότερα, δεν υπάρχει βοήθεια. Ο κάθε αθλητής προσπαθεί να στηριχθεί από δικούς του χορηγούς και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι, αφού χωρίς αυτό δεν μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα. Για μένα αυτή η βοήθεια που θα μου προσφέρει ο Σταύρος Κοής θα είναι “χέρι θεού” θα έλεγα. Ο κ. Κοής είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη κι όταν δεν ήμουν γνωστή, αλλά και στον ίδιο βαθμό έχει σταθεί δίπλα και στον Θανάση Τσούκο. Επίσης μας είχε στηρίξει σε ένα κομμάτι που δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε τη Σύρο και μας είχε καλύψει τα έξοδα για να μετακινούμαστε στην Αθήνα. Στην πορεία αυτή η βοήθεια έχει φανεί και τώρα που βρίσκομαι σε μεγαλύτερο επίπεδο η στήριξη του κ. Κοή είναι δέκα φορές πιο σημαντική για μένα”.

“Η Σύρος γνωρίζει πρώτοι τους Κρυστάλλους HOYA”

Για την ευαισθησία που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα σε αθλητές και συλλόγουw μίλησε στη συνέχεια ο κ. Κοής.

“ Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να βγούμε λίγο από καβούκι μας να βγούμε από τη Σύρο και να προωθήσουμε το νησί μας και εκτός νομού. Έφτασε η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε κάτι. Στη συγκεκριμένη στιγμή η Νατάσα μας στηρίζει και μας τιμά στην παρουσίαση ενός καινούργιου κρυστάλλου το οποία βοηθά τους ανθρώπους που είναι πολύ ώρα μπροστά σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, σε tablet ή στην οθόνη του κινητού τους, να μην νιώθουν κούραση. Οι συσκευές υψηλής ενέργειας όπως τις ονομάζουν εκπέμπουν ένα μπλε φως. Ένα κομμάτι από το μπλε φως δημιουργεί κόπωση στα μάτια, ερεθισμένα μάτια και το κυριότερο από όλα σε βάθος χρόνου δημιουργεί ένα πρόβλημα στην ωχρά κηλίδα. Έχουμε δει το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι κι εδώ στις Κυκλάδες έχει κάνει την εμφάνισή του. Έτσι οι κρύσταλλοι αυτοί είναι απαραίτητοι όλο και πιο πολύ εδώ στις Κυκλάδες. Οι κρύσταλλοι αυτοί με την επίστρωση για το μπλε φως, το παρουσιάζουμε στον κόσμο της Σύρου και ελπίζουμε ότι θα είμαστε ξανά πρωτοπόροι σ' αυτόν τον τομέα, της ενημέρωσης του καταναλωτή, ώστε να γνωρίσουν πρώτοι στην Ελλάδα αυτό το νέο κρύσταλλο της HOYA.