Εκλογές για τον Εμποροεπαγγελματικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου

  • Πέμπτη, 3 Μαρτίου, 2016 - 13:29

Την 1η Μαρτίου του 2016 διεξήχθησαν οι εκλογές του  Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου για την τριετία  2016 - 2019.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΔΣ του Συλλόγου:

«Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 16:00 έως και τις 21:00 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο. Ψήφισαν 152 μέλη από τα 267 εγγεγραμμένα και τα 155 ταμειακώς ενήμερα μέλη. Η εκλογική διαδικασία έγινε παρουσία της  Ειρηνοδίκη κ. Χριστίνας Τσουτσουλιανάδη, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου για τη διεξαγωγή των εκλογών (παραβάν, κάλπες, ψηφοδέλτια κ.τ.λ.).

Τα επίσημα αποτελέσματα θα σας ανακοινωθούν αμέσως μόλις εγκριθούν από το Πρωτοδικείο Σύρου, όπου κατατέθηκαν από την κ. Ειρηνοδίκη που διεξήγαγε τις εκλογές του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε την Ειρηνοδίκη κ. Χριστίνα Τσουτσουλιανάδη, τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής

 κ. κ. Τζωρτζίνα Καράγιωργα, Μίντζα Παναγιώτη, Δημήτρη Ορφανό και Πολύδωρο Μωραΐτη, το Επιμελητήριο Κυκλάδων για την παραχώρηση των γραφείων του στην Τήνο και τον υπάλληλο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Σιώτο.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που προσήλθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, στηρίζοντας και ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το έργο του Συλλόγου.»