Η εταιρεία Sky Express αναλαμβάνει την αεροπορική σύνδεση Σύρου-Αθήνας, με 5 δρομολόγια την εβδομάδα και χαμηλά ναύλα, που ξεκινούν από 10 περίπου ευρώ

H Sky Express στα δρομολόγια Αθήνα - Σύρος

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express αναμένεται να αναλάβει τα δρομολόγια Αθήνα-Σύρος-Αθήνα, γραμμή, που εντάσσεται στις άγονες αεροπορικές, των οποίων ο διαγωνισμός, ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες.

Αν και από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δεν έχει εκδοθεί καμία σχετική ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά στα αποτελέσματα του μειοδοτικού διαγωνισμού για τις άγονες αεροπορικές γραμμές, παρ’ όλο που οι προσφορές των τριών εταιρειών (Olympic Air, Astra Airlines και Sky Express) ανοίχθηκαν προ ολίγων ημερών, η εταιρεία Sky Express ανακοίνωσε την ένταξη τριών δρομολογίων στο πρόγραμμά της, μεταξύ των οποίων και το Αθήνα – Σύρος – Αθήνα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα δρομολόγια αυτά ξεκινούν από την 1η Οκτωβρίου 2016 και θα εκτελούνται αδιάκοπα σε όλη τη διάρκεια του έτους σε εβδομαδιαία βάση, ενώ ανοιχτή είναι ήδη και η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων.

Εκτός από το Αθήνα – Σύρος – Αθήνα, η Sky Express εντάσσει στο πρόγραμμά της τις γραμμές Αθήνα – Αστυπάλαια – Αθήνα και Ρόδος – Κάρπαθος – Κάσος.

Όσον αφορά στην εταιρεία, η Sky Express δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνικής αεροπλοΐας εδώ και έντεκα περίπου χρόνια, έχοντας στο ενεργητικό της μεταφορικό έργο με περισσότερες από 70 χιλιάδες πτήσεις. Παράλληλα, έχει βραβευθεί από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ως η «ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία για το 2015», καθώς και από τον επίσημο Σύνδεσμο Ευρωπαϊκών Περιφερειακών Αεροπορικών Εταιρειών ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρία για το 2014-2015».

Δρομολόγια από Σύρο προς Αθήνα

Αρ. πτήσης GQ023 Ώρα αναχώρησης 09:40 Ώρα άφιξης 10:15 - Διάρκεια πτήσης 35 λεπτά (κάθε Δευτέρα)

Αρ. πτήσης GQ023 Ώρα αναχώρησης 09:05 Ώρα άφιξης 09:40 - Διάρκεια πτήσης 35 λεπτά (κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη)

Αρ. πτήσης GQ023 Ώρα αναχώρησης 09:55 Ώρα άφιξης 10:30 - Διάρκεια πτήσης 35 λεπτά (κάθε Σάββατο)

Εξαιρετικά χαμηλές είναι οι τιμές των ναύλων, που έχει ανακοινώσει η εταιρεία. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις από Σύρο προς Αθήνα το αντίτιμο του εισιτηρίου για ένα ενήλικο άτομο, ξεκινούν από τα 10,20 ευρώ, ενώ για ένα δρομολόγιο από το «Ελ. Βενιζέλος» για το αεροδρόμιο της Σύρου, ο επιβάτης πληρώνει από 30,36 ευρώ. Οι ναύλοι συμπεριλαμβάνουν την αποσκευή, ενώ όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από την Αθήνα, έχουν πρόσβαση στο Lounge που εξυπηρετεί τη Sky Expres.