Η Κοιν.Σ.Επ "Καλλονή - Κελλιά" μεγαλώνει...

  • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2016 - 12:22

Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας, η Κοιν.Σ.Επ "Καλλονή Κελλιά" γιόρτασε τα 4α γενέθλιά της, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο Δήμαρχος Τήνου κ.α.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στις 29 του Οκτώβρη, έγινε αναφορά σε όλα όσα έχουν υλοποιηθεί στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης. Όπως τονίστηκε, με τη βοήθεια της Τηνιακής κοινότητας και τη συνδρομή των χορηγώβ, αλλά ταυτόχρονα στηριζόμενοι αποκλειστικά σε δικούς τους πόρους, οι υπεύθυνοι κατάφεραν και ανακύκλωσαν  250.000 κιλά απορριμμάτων (!!!) που σε άλλη περίπτωση θα επιβάρυναν το περιβάλλον του νησιού.

Πέρα όμως από τα χρόνια, η Κοιν.Σ.Επ μας μεγαλώνει και σε εξοπλισμό, μιας και διαθέτει πλέον δικό της όχημα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, το οποίο θα καλύψει ανάγκες ανακύκλωσης ακόμα και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές της Τήνου.

Επίσης εγαλώνει και σε πιστοποιήσεις αφού πλέον κατέχει πιστοποιητικό από το διεθνή οργανισμό

EUROCERT για τη συλλογή των τηγανόλαδων που πραγματοποιεί.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και φιλοδοξούμε τη νέα χρονιά να μεγαλώσουμε και άλλο σε μέλη, σε εργαζομένους, σε αντικείμενα δραστηριότητας μας, στη συνεργασία μας με το Δήμο Τήνου κλπ.