Επίσκεψη δόκιμων του Λιμενικού στην ΑΕΝ Σύρου

  • Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2014 - 06:10

Την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων Σύρου επισκέφτηκαν στις 11 Μαΐου οι εβδομήντα δύο δόκιμοι σημαιοφόροι του Λιμενικού Σώματος, στο πλαίσιο του 5ου Χειμερινού Εκπαιδευτικού Πλου στο νησί της Σύρου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε, παρουσία του διευθυντή σπουδών πλοιάρχου του Λιμενικού σώματος, Ευάγγελου Σίγαρου και των δύο βοηθών επιτηρητών με στόχο την ενημέρωση των δοκίμων σε θέματα ναυτικής εκπαίδευσης από τον Διοικητή της σχολής, πλοίαρχο Πολέμη Νικόλαο, και τον αναπληρωτή διευθυντή της σχολής, Γεώργιο Δούναβη.

Κατά την παραμονή τους, οι δόκιμοι σημαιοφόροι του Λιμενικού σώματος ξεναγήθηκαν στο νέο εργοστάσιο πληροφορικής, το οποίο αποτελεί χορηγία του Ναυτικού Επιμελητηρίου Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με την Anangel Maritime Service Inc, καθώς και στο εργοστάσιο δορυφορικών επικοινωνιών όπου δόθηκε η ευκαιρία στους δόκιμους να λύσουν απορίες σχετικά με τις ναυτικές επικοινωνίες και το σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών.

Στις απορίες και τα ερωτηματικά των δοκίμων απάντησε ο εργοστασιακός συνεργάτης των ναυτικών μαθημάτων Πλοιάρχου Β τάξης, Ιωάννης Σταχτάς. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή των καθιερωμένων αναμνηστικών.

Ετικέτες: