Περιοδεία του "Ποταμιού" στην Τήνο

Περιοδεία στο νησί της Τήνου, πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το κόμμα του "Ποταμιού", οι οποίοι συναντήθηκαν, τόσο με το Δήμαρχο Τήνου, κ. Σίμο Ορφανό, όσο και με επικεφαλής φορέων του νησιού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υποψήφιων βουλευτών:

"Ο υποψήφιος βουλευτής με το Ποτάμι Πέτρος Σανταμούρης, υποδέχθηκε την Παρασκευή και Σάββατο 11 και 12 Σεπτεμβρίου τους συνυποψηφίους του βουλευτές Νικολίτσα (Λίλη) Αγγελοπούλου και Μάριο Βαζαίο στην Τήνο.

Πραγματοποιήθηκε αρχικά μη προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Όσοι εργαζόμενοι έτυχε να βρίσκονται σε υπηρεσία είχαν φανερή την κούραση και την απογοήτευση προς το σύστημα που απλά τους ζητάει να βάζουν όλο και περισσότερο «πλάτη» για να μην καταρρεύσει. Κανείς όμως δεν φαίνεται να νοιάζεται για την δική τους κατάρρευση. Η βοήθεια που σταθερά και ευτυχώς προσφέρει το ίδρυμα της Παναγίας (ΠΙΙΕΤ) δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις υποχρεώσεις του κράτους.   Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του παθολόγου που εφημερεύει για 35 συνεχή ημέρες… Η σχετική επερώτηση που είχε κάνει το Ποτάμι από τον περασμένο Μάϊο στην βουλή για τις ελλείψεις που είχαν καταγραφεί στα νησιά των Κυκλάδων έπεσε στα ευχολόγια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πως θα διορίσει, θα φροντίσει, θα…και έτσι πέρασε η τουριστική σεζόν και η κάλυψη της Δημόσιας Υγείας στηρίχθηκε περισσότερο από ποτέ στην αυτοθυσία των εργαζομένωνΤο βράδυ της Παρασκευής οι υποψήφιοι βουλευτές βρέθηκαν στον Φαλατάδο και αφού επισκέφθηκαν κάποια από τα ιδιαίτερα και ίσως μοναδικά μουσεία του χωριού, συμμετείχαν στο ρακιτζιό. Πραγματική γιορτή του ρακί με μεγάλη συμμετοχή και περισσό γλέντι. Δεν έλλειψαν και οι μικρές συνομιλίες τόσο με τον δήμαρχο Τήνου τον κ. Σίμο Ορφανό όσο και πολλούς κατοίκους που  παρά το γλέντι εξέφραζαν και την ανησυχία τους για τα πολιτικά δρώμενα αλλά και τις ευχές τους για το Ποτάμι των λύσεων.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε εξόρμηση και ενημέρωση στην χώρα και επισκέφθηκαν μικρές και μεγαλύτερες επιχειρήσεις (από τα μαγαζιά της χώρας μέχρι πρότυπη μονάδα ζυθοποιίας) που δίνουν τον δικό τους τόνο στο νησί. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συνάντηση και συζήτηση με τον κ. Γεώργιο Γρηγοράκο για θέματα που απασχολούν το γηροκομείο."

Ετικέτες: