Αναστολή της απεργίας - Kανονικά οι πτήσεις

  • Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, 2016 - 09:02

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισε το ΔΣ της Ένωσης, κατόπιν της συνάντησης που είχαν χθες, συνδικαλιστές της, με τον Υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη και τον πρόεδρο της ΥΠΑ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, Σεραφείμ Πέτρου, “ξεκαθαρίστηκαν σκοτεινά σημεία μετά από εποικοδομητικό διάλογο με τον υπουργό” με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναστολή των κινητοποιήσεων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση το βράδυ του Σαββάτου, αναφέρεται πως, “Μετά από μια εποικοδομητική και ειλικρινή συνάντηση με τον Υπουργό κ.Σπίρτζη και τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Λιντζεράκο όπου δόθηκαν διευκρινήσεις και ελήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, τα Δ.Σ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας αποφάσισαν την αναστολή των εξαγγελθεισών 24ώρων απεργιών”.

SKY EXPRESS

Σας ενημερώνουμε ότι η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ακυρώθηκε. Όλες μας οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Σας ευχαριστούμε

AEGEAN – OLYMPIC AIR

Μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος, η AEGEAN και η Olympic Air την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 θα εκτελέσουν κανονικά το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος πτήσεων,  ενώ την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 όλες οι πτήσεις θα εκτελεστούν κανονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι επιβάτες όπως επισκέπτονται το site της AEGEAN www.aegeanair.com  και της Olympic Air www.olympicair.com ή καλούν στα κάτωθι τηλέφωνα:

Για την AEGEAN:

801 1120000 (από σταθερό), 210 6261000 (από κινητό)

Για την Olympic Air:

801 801 0101 (από σταθερό), 210 3550500 (από κινητό)

ASTRA AIRLINES

Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, η προγραμματισμένη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας αναστέλλεται. Οι πτήσεις στις 9 και 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα.