Ναυαγοσώστες για 5 παραλίες της Νάξου

  • Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2013 - 06:10

Ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την τεχνοοικονομικά πιο συμφέρουσα προσφορά, έχει προκηρύξει ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης των πολυσύχναστων παραλιών του.

Ο διαγωνισμός αφορά στην ανάδειξη αναδόχου για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών του Αγίου Γεωργίου (2 ναυαγοσώστες), του Αγίου Προκοπίου (3 ναυαγοσώστες), της Αγίας Άννας και της Αγίας Άννας στη θέση Μάραγκας καθώς και της παραλίας Μικρή Βίγλα. Οι ναυαγοσώστες θα αναλάβουν υπηρεσία την 1η Ιουνίου και το έργο τους θα ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτεμβρίου 2013. Στις παραλίες του Αγίου Γεωργίου και Αγίου Προκοπίου θα υπάρχει ναυαγοσώστης καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ με δύο βάρδιες, ενώ στις υπόλοιπες παραλίες ναυαγοσώστης θα υπάρχει μεταξύ 10.30 το πρωί και 5.30 το απόγευμα.

Τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον διετή αποδεδειγμένη ενασχόληση και ικανότητες, εξειδικευμένες γνώσεις, σημαντική και τεκμηριωμένη εμπειρία, στους τομείς παροχής υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης ή άλλες συναφείς. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Νάξου & Μικρών Κυκλάδων το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου που θα αναλάβει να υλοποιήσει ο ανάδοχος του διαγωνισμού, ανέρχεται στο ποσό των 97.809,60 ευρώ.