Έλλειψη προστατευτικών κολωνακίων στο δρόμο προς την παραλία Αγκαθωπών

Ασφάλεια μηδέν...

Πρόκειται για έναν από τους άκρως επικίνδυνους δρόμους, εκείνος που ξεκινά από την παραλία του Φετουρή στην Ποσειδωνία, φτάνει έως την παραλία των Αγκαθωπών και από εκεί συνεχίζει μέχρι την παραλία στο Κόμητο.

Ο λόγος για την ασφάλεια πεζών και κυρίως οδηγών όταν περνούν από τον συγκεκριμένο δρόμο, ο οποίος αν και “κοσμείται” από απότομες στροφές και από τη μία πλευρά, έχει “θέα” τα βράχια και τη θάλασσα, ωστόσο δεν έχει ληφθεί κανένα προστατευτικό μέτρο.

Μέσα από το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει η εφημερίδα, φαίνεται ξεκάθαρα πως όχι μόνο δεν υπάρχουν μικρά προστατευτικά κολωνάκια, αλλά και όσα υπάρχουν είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να έχουν αρκετά μέτρα απόσταση το ένα από το άλλο, ενώ σε πολλά τμήματα του δρόμου, πολλά από εκείνα είναι γκρεμισμένα ή κομμένα.

Ήδη πέρασε ένα ακόμη καλοκαίρι και δεν υπήρξε καμία απολύτως μέριμνα προκειμένου να μειωθεί ο βαθμός του κινδύνου που ελλοχεύει για τους δημότες και τους επισκέπτες. Ας ελπίσουμε πως προσεχώς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις.

Ετικέτες: