Ανεξαρτητοποίηση Δημ. συμβούλου Αντιπάρου

  • Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2014 - 06:10

Μόλις έξι μήνες μετά τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, σημειώνεται η πρώτη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου και αυτή έρχεται από την Αντίπαρο και τον σύμβουλο της μειοψηφίας Βασίλη Φαρούπο.

Εχθές ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό του Γιάννη Λεβεντάκη, γνωστοποίησε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την παράταξη του και να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ως αιτία αυτής του της απόφασης, ο εκλεγμένος αιρετός, προβάλλει την διαφωνία του με την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί ο συνδυασμός τους, χωρίς όμως να παραλείπει να εκθειάσει το έργο του πρώην Δημάρχου, ειδικά για τα έργα υποδομής που δημιούργησε στο νησί της Αντιπάρου.

Συγκεκριμένα στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του αναφέρει «ΠΡΟΣ: κ. Δήμαρχο Αντιπάρου, Πρόεδρο & μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

κ. πρόεδρε,

Με την επιστολή αυτή, σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη στην οποία πρόσκειμαι και την παραμονή μου στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Λεβεντάκη για την συμμετοχή μου στην παράταξή του, τονίζοντας ότι τα Έργα Υποδομής που έκανε στο νησί της Αντιπάρου θα πρέπει να είναι παράδειγμα για οποιαδήποτε Δημοτική Αρχή .

Η ανεξαρτητοποίησή μου έγκειται στην διαφωνία μου σχετικά με την αντιπολιτευτική γραμμή της παράταξης και διαφοροποίησής μου από αυτήν».

Ετικέτες: