Συγχαρητήρια Δημάρχου Μήλου στους εισακτέους

  • Πέμπτη, 25 Αυγούστου, 2016 - 13:54

Ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού μας  που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα και την αναγνώριση κοπιαστικών προσπαθειών πολλών χρόνων. Ως γονιός γνωρίζω πως ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας ανήκει στις οικογένειες σας, οι οποίες σας στήριξαν και θα συνεχίζουν να σας στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο που έχετε μπροστά σας. Θερμά συγχαρητήρια επίσης και στους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι, παρά τη δύσκολη για την κοινωνία μας εποχή στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας.

Εύχομαι τα χρόνια των σπουδών  σας να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώση και επιτυχία. Ο τόπος και η χώρα μας έχει ανάγκη τις γνώσεις και τις ιδέες σας. Η επένδυση σε νέους επιστήμονες με σύγχρονες αντιλήψεις αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της πατρίδας μας.

Επίσης θέλω να απευθυνθώ σε όλα τα παιδιά, που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά,  και να τους προτρέψω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους. Είμαι πεπεισμένος πως συνεχίζοντας τη μεθοδική προσπάθεια θα τους δοθούν οι ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.