Κάλεσμα από την Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου "Κιμωλιστές"

Καθαρισμός μονοπατιών Κιμώλου

  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 13 Μαρ. 2017 - 7:31

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες», διοργανώνει δραστηριότητα με σκοπό τη συντήρηση και τον καθαρισμό υφισταμένων τμημάτων μονοπατιών, αλλά και την διάνοιξη ορισμένων εγκαταλελειμμένων.

Η πρωτοβουλία αυτή προβλέπεται να πραγματοποιηθεί με δύο εξορμήσεις. Η πρώτη θα λάβει χώρα την περίοδο της Πρωτομαγιάς (28 Απριλίου – 2 Μαΐου), και η δεύτερη θα διεξαχθεί την περίοδο του Αγίου Πνεύματος (2 Ιουνίου -6 Ιουνίου). Οι αναγραφόμενες ημερομηνίες συμπεριλαμβάνουν και τους χρόνους μετάβασης και επιστροφής, προς και από την Κίμωλο.

Για την υλοποίηση της δράσης, εκτός από τη συμμετοχή των μελών της ομάδας μας, ζητάμε την έμπρακτη συνδρομή έμπειρων ορειβατών από όλους τους ορειβατικούς συλλόγους της χώρας. Ο αριθμός των ορειβατών που μπορούμε να φιλοξενήσουμε ανέρχεται σε περίπου 10 άτομα ανά εξόρμηση.

Σε αντιστάθμισμα της εθελοντικής προσφοράς και εκούσιας εργασίας των ορειβατών, η Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες» με την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση του Δήμου Κιμώλου και τις ευγενικές χορηγίες πολλών επαγγελματιών και λοιπών φορέων, αναλαμβάνει το κόστος μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των φιλοξενούμενων ορειβατών.

Παρακαλούμε λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με την εκούσια εργασία τους στον καθαρισμό μονοπατιών της Κιμώλου, μαζί με τους «Κιμωλίστες», να επικοινωνήσουν το συντομότερο στο τηλέφωνο 6944665646 ή στο email: kimolistes@outlook.com.

Θα χαρούμε να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθεια αυτή για το νησί μας.

«Κιμωλίστες» Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου