Μύκονος - Βερώνης: “Θα εργαστούμε για ένα νησί πρότυπο με τους πολίτες του πρωταγωνιστές”

  • Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2023 - 15:34

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για τη Νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση του συνδυασμού «ΜΎΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» του Χρήστου Βερώνη

Ένας συνδυασμός καθαρός και ανανεωμένος, υπερ-κομματικός και πολυμορφικός που αντιπροσωπεύει όλες τις αποχρώσεις της κοινωνίας. Ένας συνδυασμός ενότητας με μοναδικό στόχο όπως τόνισε ο αρχηγός του «να ανατραπεί το καθεστώς παρακμής και να επανέλθει η Μύκονος στην ομαλότητα και την διαχρονική ανάπτυξη και πρόοδο».

Ο κ. Βερώνης καλωσόρισε όλα τα μέλη της παράταξής του τονίζοντας ότι τους ενώνει η αγάπη τους για τη Μύκονο και οι προσδοκίες για μία καλύτερη ζωή σε αυτό τον τόπο. Παράλληλα τα ευχαρίστησε που αντιστάθηκαν στο κλίμα που προσπάθησαν να καλλιεργήσουν ορισμένοι «ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός μας».

«Ποτέ δεν είχα τόσο εκλεκτούς, ανιδιοτελείς και άξιους συνεργάτες και ποτέ μα ποτέ δεν συγκρότησα ένα τόσο όμορφο συνδυασμό στη ψυχή και στις προθέσεις. Η ομάδα μας είναι καθαρή, με έντιμους εργάτες της Μυκονιάτικης ιδέας που μπορεί να απαντήσει στις επιθυμίες της κοινωνίας» τόνισε και επεσήμανε “από σήμερα, από αυτή εδώ την αίθουσα ξεκινάμε ενωμένοι, συνειδητοποιημένοι, με θάρρος και καθαρό βλέμμα να κάνουμε και πάλι τη ΜΥΚΟΝΟ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ”.

Κατά την ομιλία του στα μέλη της ομάδας του ο Χρήστος Βερώνης έδωσε τις κατευθύνσεις της πολιτικής του συνδυασμού του:

· Ανάπτυξη, αλλά με σεβασμό στο περιβάλλον και στο αρχιτεκτονικό τοπίο.

· Σύγχρονες υποδομές με στρατηγικό σχεδιασμό και όχι ανούσιος για εντυπωσιασμός δίχως αποτέλεσμα.

· Εξωστρέφεια με προβολή  της ταυτότητά μας

· Σύγχρονο επιχειρείν με κανόνες και σεβασμό προς τον τόπο και την κοινωνία

Ο κ. Βερώνης υπογράμμισε «Θέλουμε τελικά η Μύκονος να ξαναγίνει Μύκονος και όχι «no Mykonos. Ένα νησί πρότυπο με τους πολίτες του πρωταγωνιστές το οποίο όλοι θα σέβονται, θα υπολογίζουν και θα αγαπούν».

Και κατέληξε με τη φράση «ότι λέμε το κάνουμε» και «χωρίς να ζητήσουμε ούτε μια μέρα περίοδο χάριτος, θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα εργαστούμε με ευαισθησία, με μέτρο και με γνώμονα τις απώτερες προοπτικές της ίδιας μας της κοινωνίας».

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με το μέλλον του νησιού μας.

Σύντομα ξεκινά και η διαδικτυακή καμπάνια του συνδυασμού «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ» μέσω της οποίας θα γίνουν γνωστοί οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του Χρήστου Βερώνη.