Σήμερα το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την Προγραμματική Περίοδο 2014 – 2020

Πολιτικές και χρηματοδοτικό πλαίσιο

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων πραγματοποιείται σήμερα (9.30) το Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020, στο σχολικό συγκρότημα στην περιοχή Μάννα Σύρου.

Παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και αρμόδιου για το ΕΣΠΑ, Κυριάκου Βιρβιδάκη, αναμένεται να συζητηθούν “οι κατευθύνσεις της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής, οι τομεακές πολιτικές και το χρηματοδοτικό πλαίσιο της περιόδου 2014-2020, το χρονοδιάγραμμα, η διαδικασία εκπόνησης και υποβολής του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης και των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, καθώς και οι βασικές θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής”.

Σε ενημερωτική ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναφέρει: “Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας www.eda.notioaigaio.gr. Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργή παρουσία σας θα συμβάλει θετικά στη διεξαγωγή του Συνεδρίου και στον αποτελεσματικό σχεδιασμό της αναπτυξιακής προσπάθειας της Περιφέρειάς μας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας το συνημμένο δελτίο συμμετοχής και αποστέλλοντάς στο notioaigaio@mou.gr ή στο φαξ 22813 60860. Σημειώνουμε ότι η Υπηρεσία μας μπορεί να καλύψει τα έξοδα διαμονής σας. Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των συμμετεχόντων, από τις 08:30 μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας στην Ακτή Παπάγου θα υπάρχει μεταφορικό μέσο που θα τους οδηγεί στο χώρο του Συνεδρίου”.