Ομόφωνη αναγνώριση

Η βράβευση του κου Δρυμπέτα αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, το οποίο προγραμματίζεται εντός του δεύτερου δεκαημέρου του Ιουνίου στη Λέρο.

Την ανωτέρω απόφαση έλαβαν ομόφωνα τα μέλη της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής τους στη Σύρο. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση που εξέδωσαν.

 

 

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, στην τελευταία συνεδρίαση του, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15/4 στη Σύρο, αποφάσισε ομόφωνα, να τιμήσει τον κο Δημήτρη Δρυμπέτα Πολιτικό Μηχανικό, Γενικό Διευθυντή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την πολύχρονη προσφορά του, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της νησιωτικής μας Περιφέρειας.

Ο κος Δρυμπέτας είτε από τη θέση του ως προϊσταμένου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων, είτε από τη σημερινή του θέση, είναι υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου, αποτελώντας παράδειγμα για όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η συμβολή του στην υλοποίηση σημαντικών έργων στα νησιά μας, είναι καθοριστική και σπουδαίας σημασίας γι αυτά".