Υποδοχή των εκπροσώπων του Ταταρστάν στη Σύρο

Σήμερα, Τρίτη, στις 4 το απόγευμα, οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων υποδέχτηκαν την αντιπροσωπεία από την Δημοκρατία του Ταταρστάν, μια εκ των Δημοκρατιών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

 

Η υποδοχή της αντιπροσωπείας έγινε στο λιμάνι της Ερμούπολης, μόλις αποβιβάστηκαν από το πλοίο. Αμέσως μετά, αντιπροσωπεία και εκπρόσωποι των φορέων μετέβησαν στο κτίριο όπου στεγάζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όπου απευθύνθηκαν και οι επίσημοι χαιρετισμοί.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια γενική συζήτηση, στην οποία οι δύο πλευρές επιχείρησαν να "συστήσουν" σε γενικά πλαίσια τα πρωτερήματα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής στους εκπροσώπους της άλλης.

Μετά το τέλος της συζήτησης στο κτίριο της Περιφέρειας και αφού ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Λεονταρίτης, προσέφερε στους τιμώμενους επισκέπτες αναμνηστικά δώρα, αντιπροσωπεία και εκπρόσωποι των φορέων επισκέφτηκαν τα γραφεία του Επιμελητιρίου Κυκλάδων, όπου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ταταρστάν είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εκτενώς για την επιχειρηματικότητα με τον ομόλογό του στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Ακολούθησε ξενάγηση των επισκεπτών στα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, ενώ αναμένεται να τους παρατεθεί δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα, καθώς ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ταταρστάν δήλωσε λάτρης του ελληνικού κρασιού.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της Κοινής Γνώμης