Ενημερωτική συνέλευση στον Έμπωνα σε σχέση με γεωργία κτηνοτροφία και αλιεία

Με ικανοποιητική συμμετοχή αγροτών, αμπελουργών, ελαιοπαραγωγών και  κτηνοτρόφων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης  στον Έμπωνα ενημερωτική συνέλευση, στο πλαίσιο του κύκλου συνελεύσεων που άνοιξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,  με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων κατ’ αρχήν του νησιού της Ρόδου, για όλα τα ζητήματα σχετικά με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό κατάστημα Έμπωνα, παρουσία προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Θωμά Σωτρίλλη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, στον οποίο ανήκει η σχετική πρωτοβουλία, του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Παναγιώτη Κουνάκη  και κλιμακίου αποτελούμενου από στελέχη όλων των υπηρεσιών πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες  των παρισταμένων και τους ενημέρωσαν για τα προγράμματα που τρέχουν είτε πρόκειται να τρέξουν προσεχώς.

Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας να τους ενημερώσει για θέματα που τους αφορούν άμεσα, με τρόπο οργανωμένο και έγκυρο, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό το κενό της ουσιαστικής πληροφόρησης που έχουν ανάγκη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε θέματα παραγωγής και ποιότητας προϊόντων.

Η επόμενη συνέλευση θα γίνει στο νησί της Νάξου, σε ημερομηνία  που θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι ενημερωτικές συνελεύσεις θα συνεχιστούν  σε όλες τις δημοτικές ενότητες  του νησιού της Ρόδου, στο νησί της Κω, της Καλύμνου, καθώς και σε νησιά των Κυκλάδων.