Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Λεονταρίτη προς τις συριανές επιχειρήσεις

"Ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης με φόντο τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου"

  • Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2015 - 17:45

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη αναφορικά με την πολύτιμη ανταπόκριση επιχειρήσεων της Σύρου στις ανάγκες της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Σύρου. 

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η κοινωνία μας σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, μας έχει όλους ανάγκη. Έχοντας ως παράδειγμα την αγάπη του Χριστού προς τον άνθρωπο, στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη.

Η ανταπόκριση επιχειρήσεων της τοπικής μας κοινωνίας απέδειξε την αγάπη για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης. Ευελπιστούμε δε, οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εν όψει των Αγίων Ημερών του Πάσχα, ευχαριστούμε θερμά τους παρακάτω χορηγούς:

  1. « ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ »

  2. « ΑΘΥΜΑΡΙΤΗΣ »

  3. « ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ »

  4. « ΑΡΤΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ »

  5. « ΣΤΑΥΡΟΣ »

  6. « ΠΙΤΣΙΚΑΛΗΣ »

  7. « ΒΑΜΒΑΚΟΥΡΗΣ »

  8. « ΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ »

  9. « ΠΡΑΛΙΝΑ »

  10. « ΑΠΕΡΓΗΣ »

  11. « ΝΤΑΝΟΣ »

  12. « ΣΑΛΙΜΠΑΚΙ »

  13. « ΣΠΥΡΟΣ »

  14. « ΠΡΙΝΙΑΣ »

  15. « ΧΑΣΑΠΑΚΙ »

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας μαζί με τους υποστηρικτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.