Μήνυμα για το 2016 από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκο

"Έμπνευση για εμάς στην Περιφέρεια οι νησιώτες που γνωρίζουν τί θα πει φουρτούνα..."

"Μπορούμε ξανά να τα καταφέρουμε μαζί για όλα όσα οφείλουμε στα παιδιά μας"
  • Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2015 - 17:50

"Δεν είμαι απλά αισιόδοξος για το 2016, είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα πετύχουμε μαζί όλους τους στόχους που έχουμε βάλει. Όλα τα θέματα τα οποία έχουμε ανοίξει και όλες αυτές τις πολιτικές που έχουμε σχεδιάσει το 2015 και που το 2016 αυτές αποτελούν την βάση όχι μόνο γι αυτό, αλλά και για τα πολλά επόμενα χρόνια που έχουμε μπροστά μας". 

Τα παραπάνω τόνισε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στο μήνυμά του προς όλους τους νησιώτες για το νέο έτος, απευθυνόμενος στους ίδιους μέσα από ένα 3λεπτο βίντεο, χαρίζοντας αμεσότητα στην επικοινωνία του με όλους τους πολίτες των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζημάρκος με τη ρεαλιστική ματιά που τον διακρίνει σε επίπεδο θεώρησης των πολιτικών πραγμάτων πρόσθεσε δε, πως, "Το 2016 είναι η χρονιά στην οποία θα ωριμάσουμε. Θα ωριμάσουμε όλοι μαζί. Αιρετοί κι εκλογικό σώμα. Λαός και πολιτικοί. Θα ωριμάσουμε γιατί οι επιλογές που έχουμε μπροστά μας είναι διλημματικές. Είναι η ωρίμανσή μας ή κάτι πάρα πολύ δυσάρεστο. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν από εμάς να συνεχίσει να λειτουργεί στο ίδιο πολιτικό σκηνικό με το οποίο μέχρι τώρα λειτουργούσαμε. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν από εμάς να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε διχασμό ή ψευτοδιλήμματα. (...)".