Ορατή η δυνατότητα

Aεροπορική σύνδεση Σύρου – Θεσσαλονίκης

  • Πέμπτη, 28 Απριλίου, 2016 - 11:07

Η δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης των νησιών του Νοτίου Αιγαίου συμπεριλαμβανομένης και της Σύρου με τη Βόρεια Ελλάδα αποτέλεσε το βασικό περιεχόμενο της συνάντησης ανάμεσα στον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη και τον ιδιοκτήτη της Astra Airlines, Γιάννη Ζλατάνη κατά το προηγούμενο διήμερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Κοινής Γνώμης” ο κ. Ζλατάνης μετέβη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, φιλοξενούμενος του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων προκειμένου να συζητηθεί το σοβαρό ζήτημα της δυνατότητας αεροπορικής σύνδεσης των νησιών με τη Θεσσαλονίκη, προοπτική που αναμφισβήτητα θα μπορέσει να τονώσει την επισκεψιμότητα της Σύρου σε προσεχές διάστημα.

Ήδη η συνεργασία των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σήμερα ο Γιώργος Λεονταρίτης μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για τη συνέχιση των επαφών του με στελέχη της Astra.

Αξίζει να τονισθεί ότι στις εγκαταστάσεις και τους χώρους του αεροδρομίου Σύρου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και αυτοψία από τα δύο πρόσωπα, με φόντο και την δημοπράτηση του έργου της επέκτασης του διαδρόμου προσαπογειώσεων των αεροπλάνων, έργο που όταν υλοποιηθεί θα ανάψει το πράσινο φως για την αεροπορική σύνδεση Σύρου – Θεσσαλονίκης και όχι μόνον.