Ανάρμοστη συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

  • Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, 2016 - 06:19
  • /   Eνημέρωση: 16 Δεκ. 2016 - 23:00
  • /   Συντάκτης: Τέτα Βαρλάμη

Μία σοβαρότατη καταγγελία εις βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Λεονταρίτη, έρχεται να προβληματίσει όσον αφορά στην συμπεριφορά που αυτός επιδεικνύει, η οποία δεν συνάδει με το αξίωμα που κατέχει.

Ο προϊστάμενος του Β΄ τμήματος της Διεύθυνσης Δημοσιονομικού Ελέγχου των Κυκλάδων, Εμμανουήλ Τρούλλος, γνωστοποίησε, με δημόσια καταγγελία του, την απρεπή συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη, όταν ένα υπηρεσιακό θέμα απαντήθηκε με  υβρεολόγιο από τον κ. Λεονταρίτη.

Όταν γνωστοποιήθηκε η καταγγελία, υπήρξε άμεση επικοινωνία της εφημερίδας με τον κ. Τρούλλο, ο οποίος και την επιβεβαίωσε.

Ανάλογη ενέργεια έγινε και προς την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος, χωρίς ουδέποτε να απαντήσει στις κλήσεις της εφημερίδας.

Πόσο αρμόζουν τελικά σε έναν εκπρόσωπο μιας τοπικής αρχής εκδηλώσεις υπεροπτικής συμπεριφοράς και χρήση υβρεολογίου κατά την διευθέτηση δημοσίων θεμάτων;

Πόσο νομιμοποιείται εκ του αξιώματος του να εκχυδαΐζει την δημόσια ζωή του τόπου;

Η υιοθέτηση τέτοιας πρακτικής, κατά την διευθέτηση δημοσίων θεμάτων, αποτελεί γεγονός που προβληματίζει και οδηγεί σε απογοητευτικά συμπεράσματα.

Το πλήρες κείμενο της καταγγελίας, παρατίθεται αυτούσιο, προκειμένου να γίνει αντιληπτό με ακρίβεια το γεγονός.

«ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Κου ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ονομάζομαι ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΡΟΥΛΛΟΣ και υπηρετώ το Νομό Κυκλάδων επί 25 συναπτά έτη και συγκεκριμένα στην υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου του Νομού Κυκλάδων Γ.Λ.Κ. του Υπουργείου Οικονομικών.

Υπηρεσιακά, την παρούσα χρονική περίοδο βρισκόμαστε στην διαδικασία λήξεως εκτελέσεως του τηρούμενου Π/Υ Ο.Ε. 2016.                                   

Εξ αυτού του λόγου ο φόρτος εργασίας είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Σήμερα 15-12-2016, σημειώθηκε το εξής περιστατικό. Περίπου στις 10.00 π.μ. βρέθηκαν σε γραφείο υπαλλήλου της υπηρεσίας μας ο οποίος την στιγμή εκείνη βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, φάκελοι οι οποίοι είχαν αφεθεί χωρίς να παραδοθούν στο τμήμα πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας μας. Όταν ο συνάδελφος επέστρεψε τα βρήκε και τα παρέδωσε σε εμένα προσωπικά. Οι φάκελοι αυτοί, έξι τον αριθμό, προέρχονταν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και περιελάμβαναν δικαιολογητικά ελέγχου, εκκαθάρισης και εντολής πληρωμής, και αποφάσεις δέσμευσης δαπανών.

Μετά το άνοιγμα των φακέλων τηλεφώνησα στον Προϊστάμενο της Δ/νσης Οικ/κων Υπηρεσιών της Π,Ν.Α. και τον ερώτησα ποιος άφησε τα δικαιολογητικά αυτά χωρίς να ενημερώσει την υπηρεσία μας με ορατό τον κίνδυνο της απώλειας αυτών. Μου απήντησε ότι δεν γνωρίζει.

Επικοινώνησα αμέσως μετά με το γραφείο του Κου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων όπου παρακάλεσα υπάλληλο του γραφείου του όπως επικοινωνήσει μαζί μου.

Πράγματι αμέσως ο κος Αντιπεριφερειάρχης με κάλεσε στο τηλέφωνο και ενώ προσπαθούσα να τον ενημερώσω για το συμβάν, εκείνος σε έντονο ύφος μου είπε, ξέρεις με ποιόν μιλάς, μιλάς με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και άντε γα#@$ου μ@λ@κα.

Για τα ως άνω αναφερθέντα τα οποία και δεν επιδέχονται της παραμικρής αμφισβήτησης, τα αφήνω στην κρίση του κυκλαδίτικου λαού αφού βεβαίως για το περιστατικό ενημερώθηκε το γραφείο του κου Αναπληρωτή Υπουργού Οικ/κων.

 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝ. ΤΡΟΥΛΛΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Β’ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΤΕΛ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΛΚ»

Σχετικά αρχεία: