Διαψεύδει το Γιάννη Δεκαβάλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Σύρου

"Η εκχώρηση της παραλίας είναι γεγονός"

Δίνει στη δημοσιότητα και το σχετικό ΦΕΚ

H εκχώρηση της παραλίας του Γαλησσά είναι ήδη πραγματικότητα σύμφωνα  με τη με  αριθμό απόφαση  234 της Διυπουργικής  Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων  και Αποκρατικοποιήσεων με αντικείμενο τη μεταφορά στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου κατά τις διατάξεις του ν. 3986/2011,  όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης, τεύχος Β’ , αριθμός 1020/25.04.2013, και δεν αποτελεί απλή φημολογία, όπως ανέφερε αναληθώς ο κ. Δεκαβάλλας κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρει σε σχετική της απάντηση η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σύρου.
Μάλιστα για του λόγου το αληθές, ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει και το σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Κυβέρνησης, όπου σαφώς αναφέρει την παραλία του Γαλησσά.
" Στη σελίδα 17385 ,παράγραφος 17 του εν λόγω Φ.Ε.Κ. αναφέρεται «Μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία, Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε., κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή τα ακόλουθα ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, με των επ’ αυτών κτισμάτων και εγκαταστάσεων, ως ακολούθως: (….)Α/Α 105 Νομός Κυκλάδων, Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, παραλία Γαλησσά, 27.922, 34 τμ, γη.»
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναπαράγει «φημολογίες» για τη δημιουργία εντυπώσεων αλλά στοχεύει στο να κρατά ενήμερους τους συμπολίτες μας για θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Επειδή όταν θα βρεθεί η τοπική κοινωνία της Σύρου πάλι προ τετελεσμένων γεγονότων θα είναι αργά, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για να αποτρέψουμε το κάθε ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του ελάχιστου δημοσίου χώρου που μας έχει απομείνει.
Για τη διευκόλυνση σας αποστέλλουμε και συνημμένο το εν λόγω Φ.Ε.Κ. με τη μορφή PDF, όπως αυτό καταχωρήθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Εθνικού Τυπογραφείου( www.et.gr)", αναφέρει χαρακτηριστικά.