Η Μ. Καζαντζάκη για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και τα ανταποδοτικά τέλη

Κατηγορήθηκε για show αλλά δικαιώθηκε στην προσφυγή

Δικαιώθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαρία Καζαντζάκη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο θέμα της προσφυγής που είχε καταθέσει με αφορμή την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, στην οποία προχώρησε ο δήμος Σύρου - Ερμούπολης για το θέμα των ανταποδοτικών τελών.

 

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 4ης Μαΐου, ο δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας είχε εισηγηθεί "την αύξηση του κονδυλίου των εσόδων των ανταποδοτικών τελών, χωρίς να προβλέπει ισόποση δαπάνη". Παρά τη διαφωνία της δημοτικής συμβούλου, το συμβούλιο ενέκρινε την αναμόρφωση, θέμα για το οποίο η ίδια εν συνεχεία ακολούθησε το δρόμο της προσφυγής. "Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου έκανε δεκτή τη νόμιμη προσφυγή μου και ακύρωσε την απόφασή σας που αφορούσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 182.587,72 ευρώ, χρήματα τα οποία προέρχονται από τις τσέπες των δημοτών", αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου η κ. Καζαντζάκη.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην αυριανή έκδοση της "Κοινής Γνώμης".


Σχόλια

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Τετ, 29 Μαΐου. 2013 - 18:13

ΕΥΓΕ ΜΑΡΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΜΩΡΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΪΔΕΥΩ ΑΚΟΜΑ!!! Έχει φαΐ μάλλον ακόμα εδώ. Καλό θα είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου να κάνει αυτεπάγγελτα ελέγχους στα οικονομικά του δήμου γιατί ………………….αυτή ΜΑΛΛΟΝ είναι μόνο η αρχή του «παγόβουνου»!!!