Αντίτιμο στα mini bus

Η υποχρεωτική ακύρωση του εισιτηρίου για όσους χρησιμοποιούν τα αστικά λεωφορεία πρόκειται να εφαρμοστεί από μεθαύριο, Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει ο δήμος Σύρου – Ερμούπολης, η απόφαση θα ισχύσει για τα δρομολόγια των mini bus στη γραμμή Άνω Σύρο, Βροντάδι, Δήλι και Καμίνια ενώ υπενθυμίζεται ότι, η διαδρομή - “κορμός” από το χώρο στάθμευσης του Μαρινόπουλου έως και τη Δόξα, παραμένει δωρεάν.

Προμήθεια εισιτηρίων

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως όσοι χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία θα πρέπει να προμηθεύονται τα εισιτήρια είτε από τα ταμεία του δήμου, είτε από τα περίπτερα και τις επιχειρήσεις ψιλικών. Διευκρινίζεται πως εντός των mini bus δε θα διατίθενται τα εισιτήρια.

“Με την ευκαιρία καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες (περιπτερούχοι, ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών και άλλων συναφών καταστημάτων τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στις περιοχές που εξυπηρετούν τα αστικά λεωφορεία) να προσέλθουν στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου (Δημαρχείο Ερμούπολης) από την αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 και μετά, προκειμένου να προμηθευτούν δεσμίδες με εισιτήρια (με την έκπτωση που έχει καθοριστεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου), ώστε με τη σειρά τους να τα μεταπωλήσουν στους πελάτες τους – επιβάτες”, τονίζεται χαρακτηριστικά.