Ανάδειξη αναδόχου για το έργο αποκατάστασης του σταδίου στα Πευκάκια

Μπαίνει το νερό στο αυλάκι

Ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου του έργου: “Αποκατάσταση στίβου και χώρου αθλοπαιδιών στο Δημοτικό Ανοιχτό Γυμναστήριο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στα Πευκάκια”, προϋπολογισμού 116.000,00 € θα διενεργηθεί την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 10:00, στην αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο το οποίο θα συμβάλει στην πλήρη αποκατάσταση των εγκαταστάσεων, που τα τελευταία χρόνια κρίνονται άκρως ακατάλληλες και επικίνδυνες για τους αθλητές. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι η υπάρχουσα κατάσταση έχει οδηγήσει στην αναστολή λειτουργίας κάποιων τμημάτων ανηλίκων αθλητών, ενώ οι ενήλικες προπονούνται στο χώρο με δική τους ευθύνη αντιμετωπίζοντας, πολύ συχνά τραυματισμούς.

Με την εκτίμηση ότι η αποκατάσταση του στίβου και του χώρου αθλοπαιδιών θα βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης, αλλάζοντας ταυτόχρονα στο μέτρο του δυνατού την εικόνα του σταδίου, ο δήμος προχωρά σε ανοιχτή δημοπρασία για την ανάδειξη εργολάβου, η οποία θα πραγματοποιηθεί με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή σε ευρώ.