Δηλώσεις Ανδρέα Γιαλόγλου και Μιχάλη Ζουλουφού για τη νέα πορεία της δημοτικής παράταξης

Ενωμένοι για την εκλογική νίκη

Αποτέλεσμα δημοκρατικών διαδικασιών

Με “γνώμονα το συμφέρον του τόπου” ο νέος επικεφαλής της “Δημοκρατικής Σύρας”, Ανδρέας Γιαλόγλου και ο δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Ζουλουφός θα πορευθούν με στόχο τη νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2014.

Οι δύο αιρετοί παραχώρησαν δηλώσεις στην “Κοινή Γνώμη” για τη νέα σελίδα που γυρνά η δημοτική παράταξη και ο τόπος, μετά την εσωτερική δημοκρατική διαδικασία που ακολουθήθηκε προχθές το απόγευμα, από την οποία, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι που προσήλθαν να ψηφίσουν ανέδειξαν με 16 θετικές ψήφους τον Ανδρέα Γιαλόγλου ως το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Γιάννη Δεκαβάλλα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιχάλης Ζουλουφός έλαβε 11 θετικές ψήφους.

Ακολουθούν αυτούσιες οι δηλώσεις τους όσον αφορά στο αποτέλεσμα.

Αντ. Γιαλόγλου: Το αποτέλεσμα με γεμίζει τεράστια ευθύνη

“Η χθεσινή ημέρα ήταν πράγματι ιστορική για το συνδυασμό της “Δημοκρατικής Σύρας” καθώς μετά από 24 χρόνια ηγεσίας του Γιάννη Δεκαβάλλα και την απόφασή του να αποχωρήσει μετά το πέρας της παρούσας θητείας του, προχώρησε σε μια δημοκρατική διαδικασία εκλογής νέου υποψηφίου δημάρχου ως οδηγού για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το αποτέλεσμα της εκλογής δεν μπορεί παρά να με γεμίζει τεράστια ευθύνη για το έργο που πρέπει να γίνει όλο το επόμενο διάστημα, τόσο προεκλογικά αλλά κυρίως μετεκλογικά με γνώμονα πάντα το συμφέρον του νησιού μας. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ το συνάδελφο στην εκλογική διαδικασία Μιχάλη Ζουλουφό”.

Μ. Ζουλουφός: Θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις

“Μετά από μία δημοκρατική διαδικασία επικράτησε ο Ανδρέας της υποψηφιότητάς μου. Αποδέχομαι πλήρως το αποτέλεσμα και θα συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με όλες μου τις δυνάμεις για τον σκοπό τον προσωπικό του και το σκοπό της παράταξης. Είναι μεγάλη τιμή που συμμετείχα στη διαδικασία και ενωμένη η παράταξη πρέπει να συνεχίσει να φτάσει ως τις εκλογές και να τις κερδίσει”.