Συνάντηση εργασίας για το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα  στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με πρωτοβουλία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», κ. Ιωάννη Πετράκη, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, κ. Γεώργιος Μαραγκός. Στη συνάντηση εργασίας συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Πρόληψη και την Προαγωγή Υγείας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ερμούπολη από 31 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου.  

Παράλληλα εν όψει της κοινής προσπάθειας υλοποίησης του Προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου, που αναμένεται να ξεκινήσει με το νέο έτος, αποφασίστηκε κοινή γραμμή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» για τη συνάντηση του Σαββάτου 1ης Νοεμβρίου. Τόσο ο κ. Γ. Λεονταρίτης, όσο και ο κ. Γ. Μαραγκός διαβεβαίωσαν τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» για την αμέριστη υποστήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια με γνώμονα την προάσπιση της υγείας των κατοίκων της Σύρου και των κατοίκων του Νομού.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Συνέδριο είναι δωρεάν και προτρέπουμε όλους να συμμετέχουν στις εργασίες με την παρουσία έγκυρων ακαδημαϊκών και επαγγελματιών υγείας.