Δελτίου Τύπου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Σύρου για την επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

"Άλλη μια «παράσταση» του γνωστού πλέον Πολάκη"

  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου, 2017 - 12:39

Άλλη μια «παράσταση» του γνωστού πλέον Πολάκη.  Με θράσος  χιλίων πιθήκων  προσπάθησε να δικαιολογήσει, στους  ελάχιστους εναπομείναντες  ψηφοφόρους  του,  τις άπειρες «κωλοτούμπες»    που αυτός , ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και το κόμμα τους έχουν κάνει αυτά τα 2 χρόνια που κυβερνούν τον τόπο. Πίστεψε ότι με τις  γραφικές ατάκες του μπορεί να ξανά κοροϊδέψει τους  Συριανούς και τους νησιώτες,   όμως η καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας δεν μπορεί να ωραιοποιηθεί από μαντινάδες και ψευτοπαλικαρισμούς, συκοφαντώντας τους πάντες, καλυπτόμενος  πάντα πίσω από την Βουλευτική του ασυλία .  Ο νησιώτης που κάθε μέρα πληρώνει 24% Φ.Π.Α, ο συνταξιούχος που αντί να του δώσετε την 13η σύνταξη του παίρνετε άλλες 2, ο χαμηλόμισθος που αντί για  βασικό μισθό 751 έφτασε να πληρώνεται  με κουπόνια, ο πολίτης που αντί  να του καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ τον έχετε γονατίσει από τους φόρους, ο ψηφοφόρο σας που αντί να σκίσετε το μνημόνιο υπογράφετε καινούργια, ο Έλληνας φορολογούμενος που πληρώνει Καρανίκες, χιλιάδες διορισμούς ημετέρων  και τεράστιες αυξήσεις μισθών ανίκανων στελεχών και διευθυντών σας, ΔΕΝ  ΜΠΟΡΟΥΝ  ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΕΞΟΥΝ

 Η «εικονική πραγματικότητα» που ζείτε εσείς  και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη  δεν μπορούν να  κρύψουν την ωμή πραγματικότητα που ζούμε  αυτά τα δύο χρόνια του «πρώτη φορά Αριστερά» , την Ελλάδα των  Capital Controls. Ο κύριος Πολάκης  και όλα τα στελέχη των Συριζα-Ανελ είναι διατεθειμένα να ψηφίσουν τα πάντα αρκεί να διατηρήσουν την καρέκλα τους  για κάποιους μήνες ακόμα, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να ξαναεκλεγούν και φυσικά έχουν  ξεχάσει  όλα αυτά τα γραφικά  συνθήματα με τα οποία ως επαγγελματίες  του λαϊκισμού παραπλάνησαν τον κόσμο και έκλεψαν την ψήφο τους. Η εμμονή της καρέκλας  θα μας κάνει να ζήσουμε ακόμα κάτι μοναδικό, ο Σύριζα θα είναι το πρώτο κόμμα που από Κυβέρνηση, μετά από τις εκλογές ,δεν θα καταφέρει να γίνει καν αξιωματική αντιπολίτευση.

Κυρίε Πολάκη η αλήθεια  είναι απλή  και η Ιστορία θα υπάρξει  αμείλικτη  για την διακυβέρνηση σας. Είστε η χειρότερη κυβέρνηση από την μεταπολίτευση και μετά. Είστε ότι χειρότερο μπορούσε να βρει τον τόπο στην δυσκολότερη χρονική στιγμή του. Σύντομα η επέτειος που εσείς γιορτάζετε θα γραφτεί ως μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της χώρας μας. 

Με όλα αυτά που θα αφήσετε  πίσω σας  το μόνο που θα ταίριαζε στην διακυβέρνηση  Σύριζα-Ανελ θα ήταν να στηθεί για εσάς  το μνημείο του λαϊκισμού, του ψέματος και του θράσους για να το βλέπουν οι Έλληνες και να μη ξανακάνουν παρόμοιο λάθος.