Μίλησε στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα με τη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου

Ο Γ. Μαραγκός στον ΣΚΑΪ για τo Πάσχα στη Σύρο

  • Πέμπτη, 16 Μαρτίου, 2017 - 12:19

Αναφορικά με την προώθηση της Σύρου ως κορυφαίου Πασχαλινού προορισμού για την προσεχή εορταστική περίοδο, μίλησε ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός στην πρωινή εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” με τη δημοσιογράφο, Άννα Μπουδούκου.

“Οποιοσδήποτε θέλει να απολαύσει το Πάσχα στη Σύρο, θα πρέπει να το βιώσει” σημείωσε κατηγορηματικά ο δήμαρχος, σχετικά με τη “μυσταγωγική εμπειρία” που μπορεί να αποκομίσει όποιος επιλέξει τη Σύρο για τις πασχαλινές διακοπές του.

Κληθείς να μιλήσει για τον τρόπο προώθησης του νησιού καθ΄ όλη τη διάρκεια του τελευταίου χρονικού διαστήματος με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας την περίοδο του Πάσχα, ο κ. Μαραγκός τόνισε πως, “Αυτό που κάναμε ήταν να επικοινωνήσουμε το αυτονόητο, διότι η Σύρος τα τελευταία χρόνια είναι ένας καταξιωμένος πασχαλινός προορισμός. Φέτος επικοινωνήσαμε πάρα πολύ καλά το νησί μας. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε προς τα έξω αυτήν την μοναδικότητα του Πάσχα στη Σύρο με τη συνύπαρξη των δύο χριστιανικών δογμάτων των Κοινοτήτων των Ορθοδόξων και των Καθολικών και τον κοινό εορτασμό σε ένα κλίμα κατάνυξης, ομόνοιας και ομοψυχίας”. Παράλληλα με την προβολή του θεματικού βίντεο, ο κ. Μαραγκός ερωτηθείς για την εικόνα της τουριστικής κίνησης το αμέσως επόμενο διάστημα από άποψη πληρότητας καταλυμάτων, σημείωσε πως, “Η εικόνα έναν μήνα πριν το Πάσχα δεν θα έλεγα ότι είναι απλώς ενθαρρυντική, είναι εντυπωσιακή. Ήδη μπορώ να σας πω για τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού, ότι η εικόνα που έχουν είναι ότι οι πληρότητες σήμερα, 30 ημέρες πριν το Πάσχα είναι 100%. Βεβαίως υπάρχει ακόμη ξενοδοχειακό δυναμικό, υπάρχουν κλίνες”. Εκτίμησε δε, πως η κίνηση θα κορυφωθεί τη φετινή πασχαλινή σεζόν, λέγοντας πως, “Νομίζω όμως ότι το φετινό Πάσχα θα έχουμε ρεκόρ αφίξεων, επισκεψιμότητας”.

Ο ίδιος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δεν παρέλειψε να τονίσει πως, στην προώθηση του νησιού με σύγχρονες μεθόδους έχει συμβάλλει καθοριστικά και η καμπάνια της Marketing Greece σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Θα ακολουθήσει το βίντεο.