Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη του Συλλόγου Φιλωτιτλων Νάξου

Κινηματογραφικές προβολές για μικρούς και μεγάλους

Η “Βιβλιοθήκη Ανωμερίτη” του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου θα χορηγήσει φέτος – όπως κάθε χρόνο – δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου Φιλωτίου. Η παράδοση των δώρων θα γίνει για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και για τα παιδιά του δημοτικού κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής τους.

Στο πλαίσιο των χειμερινών εκδηλώσεων για την περίοδο 2013-2014 έχει προγραμματίσει τις κινηματογραφικές προβολές για τα μέλη της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου για παιδιά σχολικής ηλικίας, στα πλαίσια του προγράμματος “Λογοτεχνία και Κινηματογράφος” και “Το βιβλίο στο Σινεμά”.
Οι προβολές θα γίνονται Κυριακή πρωί στις 11:30 στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου με ελεύθερη είσοδο.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα της “Λέσχης Ανάγνωσης Βιβλίου” (για ενήλικες) αποφασίσθηκε η ανά 15μερο προβολή επιλεγμένων ταινιών από τις 11 Ιανουαρίου 2014, ώρα 20:15 με αφιερώματα στους διάσημους Έλληνες σκηνοθέτες, που οι ταινίες τους διέπρεψαν στο διεθνές κοινό: Κώστα Γαβρά και Ελία Καζάν
Το αναλυτικό πρόγραμμα Ιανουαρίου – Μαΐου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.