Γιορτή για τη λήξη των χορευτικών τμημάτων της "σοφίας...της παράδοσης"

"Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω";

Το εργαστήρι παραδοσιακών χορών «η σοφία …της παράδοσης» διοργανώνει γιορτή με την ευκαιρία της λήξης των χορευτικών τμημάτων της χειμερινής περιόδου 2013-2014, το Σάββατο 28 Ιουνίου, στις 9.30 μ.μ., στο προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας.

Γι’ αυτό, προσκαλεί όλους τους φίλους της παράδοσης και του εργαστηρίου να παρακολουθήσουν την παράσταση και να χορέψουν μαζί.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στο πρώτο μέρος οι σπουδαστές όλων των ηλικιών θα παρουσιάσουν χορούς του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ το δεύτερο μέρος είναι ένα χορευτικό αφιέρωμα στη Μικρά Ασία από την ομάδα παραστάσεων: χοροί της χαράς, τελετουργικοί χοροί αλλά και επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους χορευτές του εργαστηρίου.

Φέτος, όλα τα τμήματα θα χορέψουν με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από τετραμελή ορχήστρα, ενώ τα τραγούδια θα ερμηνεύει η Χρυσούλα Κεχαγιόγλου. Η γιορτή θα καταλήξει σε γλέντι με τη συμμετοχή του κοινού.

Καλλιτεχνική επιμέλεια, διδασκαλία: Σοφία Λούβαρη

Σκηνική επιμέλεια, παρουσίαση: Γεωργία Ματσούκα

Φωτισμοί, ήχος: Νίκος Ρούσσος

Φιλική συμμετοχή: Γιάννης Δεσύπρης

Με την υποστήριξη της Επιτροπής Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών»

Ετικέτες: