Άρωμα από Κυκλάδες

Τα νησιά των Κυκλάδων χαρακτηρίζονται από πολλούς ένα κόσμημα, γεγονός που δικαιολογεί την αθρόα προσέλευση των χιλιάδων τουριστών που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους δρόμους και τα στενά τους.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, κάθε νησί ξεχωριστά πρωταγωνίστησε σε περιοδικά, διαφημιστικά έντυπα, σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και στο διαδίκτυο μαγεύοντας τους πάντες ανά τον κόσμο, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε κι από τις επίσημες ανακοινώσεις ότι η χώρα αποτέλεσε έναν από τους πρώτους και αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς.

Αυτή τη φορά τα διαμάντια των Κυκλάδων παρουσιάζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο στο βίντεο της Discover Greece που κάνει το γύρο των social media, με τίτλο ““Κυκλάδες: Η νησιωτική αλυσίδα που έχει τα πάντα”. Μια δυνατή γεύση από Κυκλάδες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές, με ένα απλό “κλίκ” στο youtube.

Άξιο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 3.000 “κλίκς” με την επισκεψιμότητα να έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι τα νησιά των Κυκλάδων δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Ετικέτες: